anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Customer Voice - pașii pentru retragerea banilor prin aplicația Orange Money

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Avem vești bune pentru voi! 

Din 2 iunie recompensele obținute în urma completării chestionarelor din Customer Voice se pot retrage  și prin aplicația Orange Money.

 

Cum puteți faceți asta? Foarte simplu. Sunt doar câțiva pași:

 

5f7ba927307a504e_customer_voice_orange_money_1_50.jpg

 

  • Introduceți un număr de telefon cu cont Orange Money activ și valoarea în euro a sumei pe care doriți s-o extrageți din cont, apoi apăsați „Confirmă”

1a291885346c6566_customer_voice_orange_money_2_50.jpg

 

  • Și gata Numărul ce deține contul Orange Money va primi un SMS de confirmare când banii au ajuns în cont, iar tranzacția va avea descrierea „Încasare Customer Voice”.

 

f3b9f6a2183ad4b8_customer_voice_orange_money_3_50.jpg

 

Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de noi în Customer Voice și ne transmiteți părerile voastre despre produsele și serviciile Orange, ajutându-ne să ne îmbunătățim constant și să putem raspunde mai bine nevoilor voastre.

 

Mai multe despre Customer Voice găsiți aici https://www.orange.ro/customer-voice/

6 Răspunsuri 6

RafaHelper
#StarMember
Mulțumim pentru veste @Miha! Oare avem in comunitate persoane care au retras bani din customer voice?

FLo1
#StarMember
Utilă informația și chiar necesară. Deși anunțul a fost comunicat pe topicurile în cauză (https://comunitate.orange.ro/questions/2422352-panelul-customer-voice-accesare-recompensa-orange-money#answer_6826651), un topic detaliat cu explicații în imagini este binevenit utilizatorilor care vor căuta această modalitate de recompensare. Mulțumim.

Vio73
#StarMember
Este foarte bine, ușor și practic de realizat pentru cei care au Orange Money și care folosesc Costumer Voice! Îmi aduc aminte că nu aveam Orange Money și mi s-au virat ceva bani prin paypal, dar mi s-a părut mai complicat, mai ales că nu folosisem așa ceva. Mulțumim!

Lucifer
Cunoscător
Am incercat sa ma inregistrez in trecut pe Orange Customer Voice si ceva nu a mers. Acum am incercat sa resetez parola si primesc un email, dau click, schimb parola si primesc o eroare de tip: pagina nu a fost gasita. Nu merge apoi sa ma loghez cu parola noua. Ma poate ajuta cineva? Merci!

DanielaH
Moderator
@Lucifer, putem trimite noi colegilor spre verificare și resetare parolă. Adresa de e-mail folosită la contul Customer Voice este aceeași cu cea cu care te-ai înregistrat în Comunitate?

Miha_Z
#StarMember
Foarte bine ca s-a adaugat si varianta retragerii in contul Orange Money. Chiar azi am completat un chestionar si am remarcat ca se poate transfera si catre Orange Money 5 Euro. In schimb ar mai trebui plusat la valoare oferita pentru completarea chestionarelor, 0.20 Euro e bataie de joc... :)) In ritmul asta dureaza ani pana sa se atinga cei 5 Euro pentru a putea fi retrasi.