anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum de ați ales sa deveniți clienți Orange?

Alex_G_
Cunoscător
De ce ați ales sa fiți clienti Orange? Vi s-a intamplat sa va portati dintr-o alta rețea? Care au fost motivele?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Eu am ales din cauza cercului de prieteni fiindca majoritatea aveau cartela Dialog. Daca as fi avut cartela la concurenta, consumam mai mult, ca erau altfel tarifate apelurile in alta retea. Dupa cativa ani si din dorinta de a-mi lua un mobil performant am trecut pe un abonament costisitor cei drept in jur de 25Euro, dar care mi-a redus mult din pretul telefonului.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember
Eu am fost client Dialog în primă fază, de prin 1998, adică imediat ce am aflat că există un serviciu cu acoperire în zona mea. Cum am ales? A fost o alegere pur întâmplătoare. Apoi au început să-mi placă reclamele și m-am atașat foarte mult de această companie, lucru valabil și astăzi. Mai exista Connex, care avea o acoperire mai slabă sau chiar deloc în zona mea. Am amintiri plăcute despre Dialog, chiar despre primul meu telefon, care era un Motorola D450, cu o antenă telescopică de aproximativ un metru și despre primele apeluri pe care le-am efectuat cu grijă, să nu consum prea mulți bani (erau destul de scumpe convorbirile). Sunt lucruri care nu se uită și despre care îmi amintesc cu mare plăcere!

Ascary
Campion certificat
Am ales Orange in primul rand pentru acoperirea mare,apoi diversificarea serviciilor oferite de acesta și profesionalismul consultanților.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Am ales Dialog din pura intamplare și am ramas alaturi de ei pana astazi. Nu am avut alt numar vreodata si nu am nicio intentie sa ma portez in alta parte.

laur168
Junior
Pentru că este cea mai bună companie de telefonie mobilă...!!! Nu m-am portat și nici nu vreau să mă abonez la altă rețea ...!!! Sunt abonat din anul 2005 ...Îmi place să fiu fidel ...

Miha_Z
#StarMember
Eu am ales din cauza cercului de prieteni fiindca majoritatea aveau cartela Dialog. Daca as fi avut cartela la concurenta, consumam mai mult, ca erau altfel tarifate apelurile in alta retea. Dupa cativa ani si din dorinta de a-mi lua un mobil performant am trecut pe un abonament costisitor cei drept in jur de 25Euro, dar care mi-a redus mult din pretul telefonului.

Jay
Campion certificat
N-am o explicatie pentru primul abonament.. pur si simplu m-a atras Dialog, la momentul acela.. desi aveam cunostinte/colegi care erau in reteaua Connex.. apoi, mi-a placut faptul ca la ziua de nastere, cand au inceput sa dea minute cadou, cele de la Dialog/Orange erau nationale, iar cele de la Vdf/Connex erau in retea.. in timp s-au dovedit a fi o alegere buna.. acum folosesc 2 abonamente pt ca m-am ambitionat sa le iau nr celor de la Vdf.. ma enervez greu, dar si cand ma enervez, vad rosu :)) Abon de la vdf l-am facut pt ca aveau o reclama foarte interesanta cu un 1 nokia 6555, parca, gratis la abonare si nici abonamentul nu era scump si, pt ca voim un nr pe care sa-l aiba putina lume... l-am portat pt ca am vrut sa iau un telefon si n-au fost in stare sa-mi raspunda la intrebari nici pe chat, nici face 2 face.. atunci am zis, ok, portare scrie pe nr asta.. 🙂

Stefanidis
Junior entuziast
Bună ziua! La câți ani au trecut de atunci, cine mai știe? La început a fost cartela, asta o știu sigur. I-a urmat trecerea la abonament, la care sunt plătitor până astăzi. Nu cred să mai aibă vreo importanță, în cazul clienților vechi, motivul alegerii pe care au făcut-o. Cred că întrebarea corectă ar fi: de ce alegeți (vă încăpățânați) să rămâneți în această rețea? Raspuns: de portocaliu! 🙂

Miha_Z
#StarMember
:))) Buna replica "de potocaliu". Inseamna ca au fost inspirati cand si-au ales culoarea marcii.

Romeo_
Senior certificat
Acoperire foarte buna,majoritatea cunostintelor erau in acesta retea.Nu m-am portat desi am avut intentia atunci cand a aparut portarea sa plec spre Digi care aveau oferte foarte bune,cu toate acestea am ramas in Orange.Motiv?nu stiu...instinctul cred.

Vio73
#StarMember
Cea mai bună acoperire, cei mai mulți clienți, personalul cel mai receptiv, cei care implementează mai rapid decât alții noile tehnologii, etc. Faptul că sunt client Orange e una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea.

Manito23
Începător
Am avut mai multe numere pana acum, si am ramas la cel de orange pt ca mi se parea cel mai rentabil la prepay. Cu timpul am adunat asa multe beneficii, ca nu se merita sa ma portez, ca nu imi mai ofera nimeni ce am adunat pana acum. Desi, am unele reprosuri la acoperirea la net, e totusi ok

Roxy_3
Explorator entuziast
La momentul acela era cea mai buna oferta la orange din timpul sau de atunci. Dar acu daca ma intrebi cea mai buna oferta o au cei de la digi am niste prieteni cu 3 euro au nelimitat in orice retea si in afara nu stiu cate minute si telefoanele mobile sunt de ultima generatie fara costuri ba chiar le-au luat pe degeaba deoarece s-au portat cu nr la ei. Deci cine e mai bun?

Jay
Campion certificat
@Roxy_3, telefoane de ultima generație, gratuite, la abonament de 3 €?!.. Cred ca prietenii tai au glumit cu tine.. Eu am portat acum câțiva ani un abonament de la Vdf la Digi, pentru ca nu voiam sa renunț la numar inca.. dar, il foloseam destul de puțin.. La abonamenul de 3€, am primit gratis un telefon Lenovo 1000, care era departe de a fi de ultima generație, era doar gratis.. pentru ca eram client Digi pe partea de cablu.. iar, semnalul lor era foarte slab.. Pentru cine nu era client Digi, acel telefon costa 100 de lei, deci.. :) Cei mai buni sunt cei de care ești mulțumită.. sau, care te mulțumesc mai mult decât ceilalți operatori care activează pe același segment... si, nu avem toți aceleași probleme de semnal, aceleași gusturi, etc..