anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce tip de camera auto (dash cam) utilizați în trafic?

Razvan
#StarMember
Bună ziua! Dețin o cameră auto Viofo A119 cu GPS, de vreo 3 ani de zile, mă gândesc la un upgrade, care să filmeze 360 grade și de ce nu și în stand-by, asta depinde de instalație, consum și altele. Îmi place și actuala cameră, că este discretă, nu mi-a făcut probleme, suportul din partea producătorului a fost super ok, cu update-uri de îmbunătățire constant lansate. Mi-ar plăcea să pot derula pe camera și ceea ce am filmat deja, ca să nu mai fie nevoie să dau jos cardul și sa ma uit în casă pe laptop. Mulțumesc anticipat, tuturor!
32 Răspunsuri 32

svetalex
Senior certificat
De curând am fost implicată într-un accident ușor (câteva zgărieturi la ambele mașini). Mi-ar fi fost utilă o cameră auto atunci. Eu încă sunt în căutarea uneia. Însă mă întreb dacă înregistrarea poate fi considerată probă în instanță

70mai am inteles ca ar fi o camera extraordinara și foarte căutată în aceasta perioada.

 

In instanța nu, dar ajuta foarte mult la asigurator ca sa fii despăgubită. 

Razvan
#StarMember
Se admite și filmarea în instanță, depinde de la caz la caz, însă este bine să o ai. Vara trecută, un șofer a lovit o mașină la mare și a plecat. Am sunat proprietarul și i-am dat filmarea, a mers cu ea la politie și probabil i-a suspendat permisul celui care a fugit.

Vrajitoarea
Cunoscător
Sunt curioasa si eu de subiect, ce anume recomandati, sa fiti multumiti si de calitatea imaginii

FLo1
#StarMember
Eu sunt mai curios de... consum. Ca o alarma inutila, pe langa inchidere centralizata ma face sa schimb bateria auto la 2 ani 😞 Altfel iarna am surprize neplacute. Daca mai pun si o camera care sa filmeze in standby (ca as fi interesat de o supraveghere in parcare)... vai de acumulatorii masinii.

Mai bine iti pui o camera pe balcon, sa filmeze direct masina. Sau dacă nu ai masina pe aceeași parte cu balconul, vorbești cu un vecin și va supravegheați reciproc mașinile. Se practica pe la noi. 

TheSpecialist
Maestru
Eu am pe mașină o camera Mio, cu GPS, cam de vreo 5 ani. Își face treaba impecabil și de cateva ori m-a scutit de multa bătaie de cap, când am fost acuzat pe nedrept de diverse încălcarii ale regulilor de circulație. Cum le spuneam sa ne uitam pe camera și sa vedem cine a greșit, imediat își schimbau părerea. Inclusiv cu politia am avut un incident și ar fi vrut sa ma scoată pe mine vinovat, dar când le-am zis de camera mi-ai urat o zi buna și au dispărut în ceață. Camera filmează doar frontal, are ceva senzori pt lovire sau orice reacție mai brusca din partea mașinii, astfel încât, în caz de impact sau chiar și când iau o groapa mai adâncă, se memorează automat filmarea pe o secțiune speciala a cardului. Poate face și poze cu ajutorul unui buton poziționat foarte la îndemână.

Jay
Campion certificat
Si eu ma gandesc de cativa ani buni la o camera auto.. n-am avut nevoie, dar, m-am gandit ca e buna la casa omului.. De preferat buna, ieftina si consum miiiic mic, daca se poate fara.. :D Buna asta, "haideti sa ne uitam pe camera" :)))

Florin_D
Cunoscător certificat
Aștept de ceva vreme un astfel de subiect! Eu in momentul de fata dețin o camera auto de la xiaomi (prima poza) de care sunt foarte mulțumit. Inițial am avut o alta camera care a fost foarte buna până într-un punct când a cedat probabil din cauza căldurii din mașină. Este vorba de prestigio rr585 (poza 2). Ambele camere sunt relativ asemănătoare din punct de vedere specificații, adică ambele sunt capabile de filmare 2K, unghi de vizualizare foarte larg (165°) dar și cu mici diferențe între ele. Camera de la Xiaomi ii lipsește funcția de parking adică să filmeze atunci când simte un soc, dar are in plus posibilitatea de a te conecta la camera prin wifi cu ajutorul unei aplicații pentru a vedea filmările. Personal am ajuns sa-mi cumpăr camera după un incident în trafic și am hotărât că nu mai pot sta fara camera pe mașină. Recomand oricărui șofer macar o camera in parbriz, ba chiar o camera căreia să-i mai poți atașa o camera secundara montata pe luneta autoturismului. Eu intenționez să mai cumpăr o camera pe teu a o monta pe luneta mașinii.

Razvan
#StarMember
Acum 2 ierni, pe un polei, am oprit la trecere de pietoni, cel din spate m-a lovit și a sărit repede cu gura. I-am zis ca am cameră auto și mergem la poliție sa vedem care are dreptate, imediat s-a potolit.

Anonim
Neaplicabil
Îmi place ideea cu camera pe lunetă ,;) Nu m-am gândit până acum ce mult contează (am câțiva vecini care au obiceiul să-ți ridice ștergătorul din spate). Foarte interesant subiectul! Aștept o propunere de cameră față-spate, dacă aveți.

Florin_D
Cunoscător certificat
@cocolosh eu nu ma mai agit sa-mi caut o camera dubla, imi voi cumpara inca o camera pe care s-o montez in spate si anume camera din poza (Xiaomi 70mai Dash Smart WiFi)

Anonim
Neaplicabil
@Florin D, o soluție și asta. Dar investiția nu e mai mare?