anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce melodii de Crăciun îmi puteți recomanda?

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salutări tuturor. După cum bine știti, periaoda sărbătorilor de Crăciun bate la ușa. Așadar, aș dori să fac și eu un playlist în care să includ căteva melodii despre Crăciun. Aștept sugestiile voastre 😄
5 Răspunsuri 5

svetalex
Senior certificat
Salut! Mie îmi place să ascult colindele cantate de corurile Armonia, Madrigal, Tronos, Te deum laudamus. Au în repertoriul colinde și cântece tradiționale românești în aranjamente pentru cor de Gheorghe Dangă, Gheorghe Cucu, Timotei Popovici, Sabin Drăgoi, Tiberiu Brediceanu, etc. Au și numeroase cântece de Crăciun internaționale interpretate foarte frumos. Așteptăm să ne spui la final playlist-ul pe care l-ai făcut

Vio73
#StarMember
Salutare! Și mie îmi plac tot colindele cu Ștefan Hrușcă, Vasile Șeicaru, dar și cele tradiționale din zona Ardealului cu Veta Biriș, Nicolae Furdui Iancu, din zona Maramureșului, etc. Acum, fiecare cu gusturile sale!

Lupu_Cristinel
Junior entuziast
Stefan Hrusca, Paula Seling, Mircea Baniciu sau Corul Madrigal. Au colinde foarte frumoase

Viocat
Senior certificat
Narcisa Suciu, Andra, Paula Seling, Hrusca, Seicaru autohtone nu neaparat in aceasta ordine autohtone. Nu ai mentionat daca vrei si straine si eventual limba colindelor. Auditie placuta!

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Pentru că acesta este un topic de socializare unde sunt solicitate păreri/ recomandări, considerăm că nu poate avea o soluție care să fie de ajutor tuturor utilizatorilor. De aceea em eliminat marcajul de soluție în acest caz.