anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este jocul tău preferat?

Experimentat
Junior
De cât timp îl joci?
14 Răspunsuri 14

Miha_Z
#StarMember
Am jucat Real Racing 2, dar mi-a placut foarte mult si NFS pe PC. In copilarie ma mai jucam SEGA si Mario.

Romeo_
Senior certificat
NFS dar acum joc mai rar in lipsa timpului

FaraUnID
Campion certificat
Am jucat NFS pana la Cabon dupa care m-am plictisit. Nu de alta dar cei de EA incepuse sa implementeze grafica de joc ce arata mai mult a pom de iarna cu beculete multicolore. Dupa, am descoperit si jucat o buna perioada de timp Live fo Speed care este un simulator de curse in adevaratul sens al cuvantului, fara beculete colorate, fara filmulete penibile in cadrul jocului. Un joc in care TU conduci masina fara assist-uri si unde fiecare modificare adusa setup-ului masini se va resimti pe circuit. Masina subvireaza, supravireaza, se inclina in viraje, se uzeaza caucicurile, se incinge ambreiajul, explodeaza cauciucurile, cedeaza transimia, etc. In momentul de fata, pe laptop, am instalat Scania Truck Driving Simulator si din cand-in-cand ma mai dau cu TIR-ul pe serpentine.

Vio73
#StarMember
Eu am altfel de jocuri preferate și anume jocurile geografice. De mult timp le joc pe astea. Nu mai sunt la o vârstă la care să mă joc pe laptop sau telefon. https://www.geogra.ro/joc/ro/eustate/index.php

Jay
Campion certificat
Nu prea am timp pentru astfel de activități... Cand am timp disponibil prefer sa-l petrec in alt mod... Probabil nici n-as putea sa joc orice pentru ca exista posibilitatea sa mi se faca rau :) Cred ca mai exista o intrebare despre jocuri, dar, pentru ca n-ai zis nimic de inimioara, de la mine primesti una.. 🙂

Razvan
#StarMember
Când eram elev și student am jucat NFS, FIFA, Mario, Bomber, Tarzan și altele, pe pc și pe tv. În prezent, jocurile nu ma mai atrag, prefer sa scriu ceva pe forum, în detrimentul unui joc.

Cocolino2010
Junior
Merge Dragon si Space Shooter Merge Dragon il joc de cel putin 2 ani

Laura_cio
Senior
Picnic cuvânt. L-am descărcat pe telefon. Sunt la nivelul 997. Îl joc de vreun an. Cu el îmi omor timpul liber, cu niște cărți de citit și cu comunitatea.

Ascary
Campion certificat
Toată gama Assassin Creed și în special Odisey Toată gama Far Cry și toată gama GTA in mod special 4 și 5.

Miha_Z
#StarMember
Waw @Ascary esti un gamer inrait ... @Experimentat tu ce joc preferi?

Anonim
Neaplicabil
Am jucat aproape toate jocurile din seria Need 4 Speed. Mai nou sunt fan Forza Horizon de pe Xbox One.

raul2000
Junior
Jocul meu favorit este Forza horizon 4 deoarece este un joc foarte reusit din orice punct de vedere.

GOLDzila
Explorator
Wolfenstein, NFS , far cry

Firefly
Cunoscător
Leps World mi au plăcut mult, Pirate Kings mi-a mâncat câteva luni din viata :)), am mai avut vreo doua card mi au plăcut mult dar nu îmi amintesc exact numele. De jucat ma jucam de fiecare data când îmi permitea timpul, cam 2 ore cumulate pe zi.