anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este experiența ta cea mai plăcută de la Orange?

Experimentat
Junior
Care este experiența ta cea mai plăcută de la Orange? Descrie experiența ta cea mai plăcută, pozitivă sau funny de la Orange.
Dacă îți place acest subiect deschis nu ezita să dai clic pe inimioară.
14 Răspunsuri 14

FaraUnID
Campion certificat
Folosește funcția Search și o sa observi singur ce ne mulțumește, ce displace și ce întâmplării funny am experimentat în toți acești ani în care am fost alături de companie!

Laura_cio
Senior
Interacțiunea cu angajații/ operatorii mi-a plăcut de fiecare data și bineînțeles, seriozitatea, tarifarea, produsele și ofertele de la Orange. Dar, acest subiect a mai fost dezbătut: https://comunitate.orange.ro/questions/2008861-vechime-abonat-beneficii

Melek
Junior entuziast
Cred ca experienta mea cea mai placuta cu ORANGE, au fost acesti ani, sa fie vreo 15 - 20 de ani de cand sunt client Orange, in care nu am avut parte de incidente sau neplaceri. Nu cred ca poate fii ceva mai placut decat, sa nu ai dureri de cap cu un anumit serviciu sau furnizor de servicii. E adevarat ca nu sunt din fire un client foarte pretentios, mai mult consecvent decat carcotas.

Jay
Campion certificat
Colaborarea a fost una ok, dintotdeauna.. Avand in vedere ca avem o colaborare majora, peste 18 ani :), as spune ca este o experienta frumoasa, sa mergi atatia ani la drum cu un furnizor si sa nu ai motive sa schimbi directia..

Razvan
#StarMember
Cea mai plăcută experiență cu Orange a fost excursia cu elicopterul București - Mamaia, la concertul Mika, de pe plaja H2O din 2010.

Ascary
Campion certificat
Trei expierente plăcute:CAM DTH Orange,internet nelimitat pe fix 4G și internet nelimitat pe mobil :))

Vio73
#StarMember
Am multe, pot scrie un roman, mai ales că am peste 21 de ani de Dialog/ Orange. Pot aminti printre altele: faptul că am fost ascultat și mi s-a montat 4g în rural ( pe antena pe care mă conectez), încă din vara lui 2015, apoi 4g+, pe aceeași antenă ( în 2017, tot la rugămintea mea), net fix nelimitat din 2014, net mobil nelimitat din 2017, experiențe deosebite în testarea vitezelor, atât în rural, cât și în cartierul din orașul în care locuiesc, încheierea primului abonament dth din jud. AG, chiar în ziua lansării serviciului respectiv ( mi s-a spus în Shop), etc. Și astea sunt doar câteva!

Diana
Cunoscător
Cea mai placuta experienta Orange am avut-o cu instalatorul antenei TV satelit care a venit intr-o duminica dupa amiaza , cred ca in timpul lui liber,sa monteze antena sa nu astept mai multe zile decat e prevazut (48ore),am fost in Orange shop vinerea,l-am ajutat la montaj si mi-a placut profesionalismul de care a dat dovada , a fost angajat la un furnizor concurent multi ani si trecuse de curand la Orange avand numai lucruri bune de spus despre ambii ,era foarte incantat de televiziunea Orange , mi-a lasat numarul de telefon sa-l contactez pentru orice problema aparuta si m-a sunat si peste doua zile sa ma intrebe daca totul functioneaza ok si a trecut un an ( luna aceasta) si nu am avut de ce sa-l sun ceea ce inseamna ca a functionat perfect

Romeo_
Senior certificat
15 ani si 4 luni petrecuti impreuna spun totul 😉

Tina
Cunoscător certificat
@Experimentat, dar care este cea mai plăcută experiența a ta? 🙂

Romeo_
Senior certificat
Una din cele mai placute este aceasta Comunitate in care pot sa vb deschis legat de subiecte,citesc si invat lucruri noi legate de serviciile Orange si de tehnologia mai nou aparuta.

Vio73
#StarMember
Toți învățăm lucruri noi, unii de la alții!

Miha_Z
#StarMember
Pot spune ca am mai multe experiente placute cu Orange. Am participat la cateva sondaje organizate de ei si mi-au lasat impresia ca feed-back-ul meu si a celorlalti participanti chiar a contat. Dar cea mai importanta experienta este cea pe care o traiesc acum, ca membru fondator al acestei comunitati si faptul ca pot ajuta si eu la clarificarea anumitor nelamuriri a celorlalti membri.

Neaplicabil
Mai în glumă mai în serios, perioada cand am scăpat de cautat semnal în locuri mai înalte, au trecut ceva ani.dar era greu cu semnalul.....