anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicații pentru iubitorii de animale

DanielaH
Moderator

În fiecare an la final de iulie sarbătorim Ziua Prieteniei. Și, pentru că printre cei mai buni prieteni pe care îi avem sunt animalele de companie, astăzi le dedicăm lor această postare, lor și tuturor iubitorilor de animale. 

Am făcut un scurt “research“ pe Internet și am găsit câteva aplicații interesante care ne ajută să le oferim prietenilor noștri cea mai bună îngrijire și atenție. Le listăm aici și vă invităm și pe voi să “share-uiti“ cu noi și alte aplicații/ site-uri pe care le folosiți și care vă ajută în relația voastră cu ei.

 

Aplicația Pet Diary este un fel de jurnal virtual prin care, făcând notițe periodic, putem urmari rutinele zilnice ale animalului nostru. Ea poate fi în același timp și un album foto unde putem încărca și păstra pozele lui în ordine cronologică.

 

My Pet ne ajută să fim la la curent cu toate informațiile necesare creșterii și educării patrupedelor. Ca și Pet Diary, cu My Pet se poate crea un profil personalizat pentru animal, un calendar de evenimente și se pot insera remindere pentru datele de vaccinare/ deparazitare. În plus, în My Pet se pot vizualiza toate evenimentele din țară dedicate iubitorilor de animale precum și locurile în care se găsesc spații de joacă pentru acestea. Tot prin My Pet putem adopta sau oferi spre adopție animale de companie și tot aici putem posta despre animale pierdute sau găsite.

 

Special pentru câini am găsit trei aplicații foarte ușor de utilizat DogLog, Dog Care și Dog Health. Dacă prima este bazată mai mult pe ținerea evidențelor pentru hrănire, îngrijire, vaccinare, cip etc., celelalte două ne ajută să ținem sub control starea de sănătate a câinelui (stochează toate datele despre el, ține evidența greutății, a medicamentelor, vaccinurilor, vizitelor la veterinar și recomandă cele mai apropiate cabinete).

 

Pentru urmărire există aplicația Tracking-Dog, iar pentru training și dresaj avem la dispoziție Dog-Scroll. Aceasta din urmă este foarte folosită pentru planificarea și înregistrarea activităților de antrenament.

 

Recent a fost Ziua Internațională a Pisicii. Special pentru aceste patrupede draguțe am găsit o aplicație de jocuri pentru tabletă, Cat Fishing. Aplicația are un ecran cu fundal albatru închis pe care înoată încet o mulţime de peştișori coloraţi. De fiecare data când o lăbuţă sau o pernuţă de pisică atinge ecranul, se formează niște valuri care se împrăştie pe tot ecranul, acumulându-se totodată puncte dacă pisica atinge un peşte 🙂 .

 

 Voi aveți animale de companie? Ne-ar plăcea să le cunoaștem 🙂

5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Am acasă pisica, doi catei, găini și câțiva mieluți. Cu pisica e o poveste interesanta, am adus-o din Turda, așa că i-am pus numele Gheorghe, după cântărețul Gheorghe Turda. Când eram copil, aveam și cai și vaci, dar mutandu-ma la Cluj de la țară, nu prea a mai avut cine să-i îngrijească.

DanielaH
Moderator

El este Pedro, cel mai iubit patruPET 🙂 din familia noastră.

 

Ciucuras
Cunoscător certificat
Eu am acasă un hamster, Lulu. Nu știu dacă se pune dar mama are 2 căței (nu știu rasa) pe nume Bobita și Riki, de care se bucura Mara pe perioada vacantelor. În poza este și câinele sorei mele, un Jack Russel terrier

Vio73
#StarMember
Am avut până nu demult mai multe categorii de animale/ păsări, dar, din păcate, de anul acesta, nu mai am nimic. Am fost nevoit să renunț din cauza problemelor de sănătate ale tatălui meu, care m-au obligat să stau mai mult în oraș, iar animalele le aveam la țară și nu puteam să fiu concomitent în două locuri!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Ce de animăluțe 🙂 am și eu o răsfățată și ca aplicații folosesc Digitail unde am istoricul medical și viitoare programări la vet.