anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange te invita la conferința "How to web"

Razvan
#StarMember
Orange susține antreprenorii și dezvoltatorii de produse inovative prin intermediul programului de accelerare Orange Fab și prin prezența la cele mai importante evenimente dedicate mediului antreprenorial.
Te invităm la How To Web, una dintre cele mai mari conferințe de inovație și tehnologie, să afli informații valoroase de la experți globali în dezvoltarea și vânzarea de produse tehnologice. Mai mult, vei întâlni cele mai interesante startup-uri tech din Orange Fab.
Abonații Orange, persoane fizice sau juridice, beneficiază de 20% reducere la toate categoriile de bilete pentru accesul la conferință.
https://www.orange.ro/evenimente/how-to-web/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=ce.36.s.l.19&utm_content=h2w&fbclid=IwAR0unoVVgm7snqussS0l7YbBCIhsAFZlkkZ2VBpIlV0ur4Z46ZlS6_M-GWQ
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Foarte bune aceste campanii de informare promovate de Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Laura_cio
Senior
Interesant dacă vom afla ce mai e nou pe piata! Sunt indicate astfel de conferințe pentru schimburile de experiențe din cadrul start-urilor participante.

Ascary
Campion certificat
Foarte bune aceste campanii de informare promovate de Orange.

Vio73
#StarMember
Foarte interesante aceste conferințe. Orange este unul dintre cele mai active companii pe acest segment.

teacher_
#StarMember
Sunt curios câți din comunitate vor merge 🙂

Vio73
#StarMember
Sunt convins că vor fi destui doritori!

teacher_
#StarMember
Având în vedere că se tine in București, și din București sunt poate 10% participanți efectiv în comunitate vor fi probabil maxim 5 din aceasta comunitate care vor merge. 🙂 mai.ales că numărul de participanți este limitat.

Anonim
Neaplicabil
Mi-ar plăcea să particip, din păcate sunt departe. Sunt "invidios" pe cei din București. Felicitări Orange!

Vio73
#StarMember
Dacă am fi și noi din București...

Romeo_
Senior certificat
Cred ca e 1 / 2 impedimente : faptul ca e doar in Bucuresti si pretul biletului (care nu am reusit sa-l gasesc). In rest fiecare dintre noi este curios sa vada ce urmeaza sa apara pe piata in materie de tehnologie.