anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Valoare eronata abonament

Bogdann
Junior

Care e motivul pentru care una este valoarea abonamentului (in EUR) afisata in cont si alta este valoarea facturata? Evident, o valoare facturata mai mare decat cea afisata in cont.

Ca exemplu, un abonament de 7 EUR (afisat in cont) este facturat la 7.5577 EUR (atat iese, nu se poate rotunji la 2 zecimale), folosind cursul de schimb afisat in factura. Vorbesc de valoarea fara TVA!

20 Răspunsuri 20

Apare si numele. Dar daca te uiti mai jos, apar si alte informatii: prima este costul abonamentului, urmatoarea este costul optiunilor extra. Pe bune???

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Bogdan, tu vrei sa primesti ajutor sau vrei doar sa te plangi? Refuzi orice sugestie ti se ofera si raspunzi  "de sus". Noi nu ne putem baza pe ce spui tu, daca nu vedem un printscreen macar. Suntem clienti ca si tine, nu avem acces la contul tau!

Intra in contul tau, in tab-ul "Abonamente si optiuni" din partea stanga si uita-te mai jos ca sa vezi despre ce vorbesc.

Te rog sa nu mai scrii daca nu intelegi problema.

Bogdane, atât timp cât nu oferi transparență asupra situației tale, nici un membru al Comunității (clienți ca și tine) nu îți va putea oferi un răspuns care să te mulțumească. În aceste condiții vei fi nevoit să te ajuți ... singur. Succes.

BlackWolf
Senior certificat

Eu cred ca mai bine nu mai scrii tu, nu el, ca nici tu nu prea stii ce vrei sa spui, vorbesti "de sus" si nu prea a inteles nici un membru al grupului ce vrei tu defapt...