anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Traim în comunism?!

Bia542
Începător
Daca cumperi un tableta in rate,trebuie sa accepti un pachet de internet de 10euro daca ai nevoie,daca nu o ai? Indiferent daca folosesti sau nu,ideea este ca platesti 2ani! Începem sa traim ca în comunismul, nu poti cumpara unt,decât daca îti cumperi conserve de peste sau un borcan de gogonel? Casa nu mai vorbim de superficialitatea în felul în care vorbesc cu clientul. Am scris o data,m-au sunat, mi-au promis ca ma bőr Duna în 9zile lucratoare, astept de atunci (vele 9 tőle az fost demult),alte solutie nu ám gasit,ám depus o plângere la protectia consumatorilor.
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu că le iau apărarea, dar nu înțeleg de ce nu ai luat tableta în rate de la un magazin specializat pe gadget-uri! Plus că exista soluția cu Orange Money sau alte carduri de credit. Acum, din câte știu, pentru a lua o tabletă în rate pe factură trebuie : - Să optezi pentru un abonament de date mobile Orange Net; - Să fii titularul contractului de abonament pentru care dorești să optezi pentru rate de cel puțin 18 luni; - Dacă ești client existent, trebuie să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni; - Să îți prelungești contractul cu 24 de luni, iar numărul de rate se va intinde pe o perioada de 24 de luni; - Să ai un abonament compatibil, în condițiile ofertei comerciale curente; - Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/help/vreau-sa-mi-cumpar-o-tableta-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc-14268 Deci da, trebuia să-ți facă abonament de date. E una dintre condiții! Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ia-ti un card de credit Orange Money, si-ti iei tableta de oriunde, in 24 de rate, fara dobanda, la orice cumparatura de peste 300 de lei. Fara abonament, fara batai de cap. Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/money/card-credit/
Client Orange

Suren
Explorator
Dar nu va obliga nimeni sa cumpărați de la Orange. E ca și cum ați merge in Cora și le-ati spune ca sunt comuniști ca nu au struguri din Grecia. Fiecare cumpara ce vrea de unde vrea, dacă nu doriti oferta, aveți N alternative pe piața. Protecția Consumatorului? Sper ca e o gluma.

mihai_13
Maestru
Bia - sper ca plangerea ta la ANPC ai scris-o "citet" :))

FLo1
#StarMember
@celor care cred că un card de credit e soluție: atunci când veniturile tale nu trec pe la.... ANAF, atunci când venitul tău e din alte surse sau sub pragurile impuse de Orange, atunci când totul e atât de roz dar un credit imobiliar te face ulterior compatibil pentru un card de credit cu o limită... inutilă, celor care din motive similare (nu de costuri) nu pot avea avea un abonament ci doar prepay.... Vă rog să analizați atotștiutori situația acestora înainte de a recomanda soluția unui card de credit și să-i înțelegeți de ce găsesc soluția ("disperată" zic eu) unor rate pe factura Orange.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Unii oameni pur si simplu nu stiu de varianta asta. Pentru asta era recomandarea. Daca nu se indeplinesc conditiile, e de inteles. Dar una e sa nu stii de varianta asta, si alta e sa nu se poata aplica (din terte motive) in cazul tau. Pentru ca, cu toate ca fiecare companie isi construieste strategia de marketing dupa cum considera ca e mai bine pentru ea, personal inteleg frustrarea Biei in cazul asta. Dar din nou, recomandarea era, evident, pentru cazul in care se pot intruni conditiile de acordare a acelui credit, si doar in caz ca nu se cunostea deja si varianta asta. Dar inteleg ca poate unii nu au alta solutie.
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Chiar nu cred ca exista ceva de discutat legat de acest subiect...

Bia542
Începător
Sa ne oprim o clipa! Din pacate se pricep foarte bine sa gaseasca o cale ca cei care nu sunt bine informat sa-i conduca cu multa pricepere,sa inseala clientii. În 16ani,am avut timpul si oportunitatea de a experimenta asta. Sunt constient ca semnez un contract pentru un telefon,aleg un pachet, care include internet,sau minute pentru apeluri în strainatate,poate nu am nevoie de apel pentru strainetate,dar am nevoie de internet,sau invers, dar pentru ca pachetul este configurat, trebuie sa accept. Dar cumpar o tableta la rate de ce trebuie sa accept un pachet de internet,care nici nu îl folosesc?!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Pentru ca strategie de marketing. Si pentru ca operatorilor din Romania le plac foarte mult abonamentele. Foarte mult. Atat de mult incat conditioneaza achizitia unui produs fizic de un pachet de servicii. Chit ca ai sau nu nevoie de el. Asta e exact motivul pentru care am recomandat un card de credit. Orice card de credit. Dar cel de la Orange Money are anumite avantaje. Evident, asta doar daca vrei si daca te incadrezi in conditiile de obtinere pentru el. Daca nu...asta e. Abonament sau...nu tableta. Cel putin nu de la Orange.
Client Orange