anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Teapa abonament cu voucherele pentru vechime

MariusRo
Junior

Salutare! 

A mai luat cineva teapa cu voucherele pentru vechime in retea? Orange m-a pacalit sa fac un abonament internet si TV care avea in oferta un voucher pentru vechime in retea de 300 euro. Am facut abonamentul dar nu mi s-a acordat niciun voucher. Am 3 sesizari la Orange si ma plimba cu vorba din 1 iulie23

11 Răspunsuri 11

arsradu
#StarMember

Salut,

Din cate inteleg eu de aici, ai nevoie si de un abonament de voce de min 7 euro, si trebuie sa mentionezi ca vrei acel bonus.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu nu am primit voucher, ci doar o reducere, dar am prelungit și un abonament de voce când am semnat pentru servicii fixe. Am obținut o reducere de 200 de euro ( așa am prins) la achiziția un telefon.

Baftă!

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Marius, bun venit in Comunitate!!!

Ai luat pachetul Orange Love si nu ai rimit nici o reducere?

Beneficiile si conditiile Orange Love sunt:

"Dacă alegi să activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 24 de luni, beneficiezi de o reducere pentru pachetele fix-mobil pe toată durata contractului, dar și de o extra-reducere suplimentară în primele 6 luni. Dacă ești abonat Orange, poți alege între extra-reducerea din primele 6 luni (câte 10 lei pe lună) și acordarea unui bonus de vechime de până la 300 € pe care îl poți folosi la achiziția de device-uri. Astfel, dacă activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru pachetele care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu).
Daca alegi un pachet cu 3 servicii (voce mobilă, internet fix 4G și TV prin satelit), beneficiezi de o reducere de 30 de lei/lună, iar dacă alegi un pachet cu 2 servicii (internet fix 4G și TV prin satelit), atunci discountul este de 20 lei. Acest discount se păstrează atât timp cât elementele ofertei rămân neschimbate."

DETALII: https://www.orange.ro/love

Delfinas, tot, dar absolut tot ce ai scris stiam si eu. Doar ca la activarea serviciilor nu am primit nimic.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Imi pare rău pentru situația în care te afli și sper sa se rezolve favorabil pentru tine!

DanielaH
Moderator

Marius, s-a rezolvat situația?

Nu, nu s-a rezolvat. M-a sunat un operator care a recunoacut ca au facut o oferta eronata si ca ar fi trebuit sa-mi prelungeasca  abonamentul de voce cu 2 ani pentru a beneficia de voucher. Si eu ce vina am?

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Si nu ai intrebat daca se poate face ceva pt indreptarea acestei erori?

Am ajuns aici pentru ca am 3 reclamatii depuse in aproape 3 luni. Astazi m-a sunat de la Orange si se pare ca se se va rezolva in 10 zile zic ei.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Așteptăm vesti bune!!!

user_18430636
Începător

E păcăleală.  Asa am pățit și eu și cred ca majoritatea care au vrut sa beneficieze de vreun bonus.