anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

sunteti f. complicati pentru pensionari

SavuVasile
Începător

dupa 30 ani de Orange am sa caut un operator cu care sa pot

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

@SavuVasile bun venit in Comunitate!

Ne poti spune ce anume s-a intamplat? Poate e ceva cu care putem sa te ajutam.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@SavuVasile: Bun venit în Comunitate. Ce dificultăți ai întâmpinat? Dacă ne oferi câteva detalii s-ar putea să clarificăm problema chiar aici. Altfel nu te vom putea ajuta. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, cu toți este complicat in ultimii ani.

Dacă vrei să intri in legătură cu un consultant, apelează 300, apoi formezi rar ( ascultând ce spune robotul la fiecare etapă) 1-1-1-0, chiar dacă între timp, robotul îți va cere să spui ultimele 6 cifre din CNP.

Baftă multă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

In josul paginii, este sectiunea de contact (... scris). O poti folosi daca nu ai nevoie imediata de un operator. Am folosit-o cu succes de mai multe ori (fiind contactat de o persoana "in flash and blood"), dar a trebuit sa astept cateva zile (parca n-am stat niciodata mai mult de 3-4 zile).

Anonim
Neaplicabil

Salutare,

Detaliază ce greutăți ai întâmpinat.

 

SavuVasile
Începător

Astept cel putin 1%/an de loialitate reducere la orice oferta ,probabil nu mult timp

Digi ofera 50% reducere pentru 4 luni la contractele prelungite pe 24 de luni. La 60 de lei (internet fix si tv), reducerea reprezinta 5 lei. Adica 8.33%. Reducere la aparatura 0, reducere la mobil plus internet plus televiziune 0, beneficii de vechime 0... mai continui sa spun ca, de fapt, negocierea nu exista in forma reala?

Am punctat intr-un topic recent ca fidelizarea (loialitatea) la Orange este mai bine gandita decat la restul (daca nu ai pretentii la un telefon varf de gama, il poti achizitiona cu puncte cu costuri apropiate de 0). Ca sa-ti dau un reper: am avut doua reincarcari lunare in suma de 11E (5+6) si primeam 60GB (30GB pentru fiecare reincarcare) plus 20 puncte ThankYou (pentru reincarcarea de 6E, echivalentul a 2E reducere la accesorii si telefoane sau (3x2E=) 6E pentru telefoane cu prelungire). Te las pe tine sa faci matematica.

In urma cu vreo 10 ani, se ofereau 10 minute nationale gratuite pentru fiecare an in retea. Din motive evidente (toate abonamentele ofera minute si SMS-uri nelimitate) s-a luat decizia sa se treaca la fidelizarea prin bonus de internet. Daca as mai fi ramas pe abonament inca 2-3 ani, aveam doar din bonusul de vechime internetul necesar consumului meu. Evident, nu avem toti aceleasi tabieturi (din fericire).