anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Serviciul VoLTE online/ offline?

Turdeanul
Explorator
Buna ziua, e posibil ca serviciul VoLTE sa fie activ sau inactiv? (cum am intrebat in deschidere topic e posibil sa fie cand online cand offline?)
Problema pe care o am e la un Huawei P30 si in care am doar cartela sim Orange. Mentionez ca in momentul in care a fost disponibil vreun update de EMUI aparea si de la Orange Update disponibil de software. Partea ciudata e ca in diverse momente ale zilei langa numele operatorului Orange apare si dispare VoLTE. Uneori daca am dat un restart la telefon reaparea automat.
A mai intampinat cineva acest gen de problema? Multumesc anticipat.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Și eu am probleme, însă nu dau restart la telefon, este suficient doar un mod avion și reapare Volte 😄

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Am și eu acest telefon și mai dispare câteodată Volte-ul, dar îi dau restart și apoi își revine. Nu știu de la ce să zic că ar putea fi, dar e bine că-și revine!

Turdeanul
Explorator
@Vio73 buna colegule, Credeam ca e problema cu semnalul de la antelele Orange din zona...sau ma gandeam sa dau o resetare la telefon din fabrica iar cand apare update orange la software sa nu il las sa faca actualizare caci ma gandeam ca e de la softurile lor. Mentionez ca in momentul in care am introdus sim-ul din Huawei P9 lite 2016 in Huawei P30 imediat am primit notificare ca serviciul VoLTE e disponibil si sa dau un restart la telefon pentru a beneficia de el.

Fastfurios20
Junior entuziast
Buna ziua,serviciul VolTE este disponibil in zonele in care este semnal 4G, din aceasta cauza apare si dispare ca iconita din bara de semnal a telefonului.O zi buna

Vio73
#StarMember
Este semnal, nu-i problemă, doar că mai dispare semnul de Volte, chiar și în oraș, cu semnal full. Am pățit asta și pe Samsung, deci nu e de la Huawei neapărat.

Razvan
#StarMember
Și eu am probleme, însă nu dau restart la telefon, este suficient doar un mod avion și reapare Volte 😄

Turdeanul
Explorator
@Razvan solutia data de tine ...suna mai bine si mai usoara decat stiam eu si colegii din comunitate,voi testa de indata ce dispare VoLTE de pe telefon si iti comunic.