anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Seriozitate? Abonament online deja alocat ... !

Cristiojo
Începător
Achizitionat un abonament on line deja alocat ...o situatie de k*t. Sesizez orange ca eu nu voi plati alt nr de abonment. Va multumesc pt intelegere.
Si asa cum zicea consultantul in mod repetitiv. Obsedant "in regula?"
8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator
@Cristiojo, bun venit în Comunitatea Orange! Ne dai, te rog, mai multe detalii despre situația ta? A fost o eroare în magazinul online? Nu ți se poate realoca alt număr? Oferă-ne mai multe informații ca să te putem ajuta cu idei și sfaturi.

Razvan
#StarMember
La ce te referi mai exact?

Vio73
#StarMember
Salutare! Îmi pare rău, dar fii mai explicit, că nu prea înțelegem nimic!

Cristiojo
Începător
Hai sa intelegeti. Comanda online 23.11.2020 Colet ajuns tel+sim Introdus sim in tel. Cerut activarea noului abonament Surpriza ...altcineva raspunde la noul meu nr. Cerut explicatii ..."dar e deja activ, sigur nu vreti alt nr?" Explic ca nu , deja am apucat sa raspindesc acel nr. Mi se explica ca eu voi plati acel abonament Le explic politicos ca in colet s-a uitat introducerea unui contract care si curierul il vroia. Si ca daca nu rezolva ma.voi bucura de un tel luat la pret de abonament. Cam atit.

Vio73
#StarMember
Probabil s-a strecurat o greșeală undeva și ți-au alocat același număr.

Cristiojo
Începător
Stiti ce au reusit sa rezolve in 7 zile. NIMIC

DanielaH
Moderator
@Cristiojo, ne pare rău pentru situația descrisă de tine. Dacă deja ai depus o sesizare la noi, înseamnă că această situație este cunoscută și colegii noștri cu siguranță fac toate verificările necesare pentru remedierea problemei. Îți recomandăm să aștepti să primești informațiile legate de soluționare din partea lor. Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate când se va rezolva.

Cristiojo
Începător
Dupa.atitea zile rezultatul din poza. Sa vrei abonament si sa nu poata sa rezolve.