anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Schimb abonament

AntonioR
Junior entuziast

Deci mi se pare bătaie de joc, luna asta am făcut 2 ani cu abonamentul de 25euro cu telefon și vreau să schimb oferta cu una mai mică, pe site apare smart plus 15 la 7.5euro când dau să activez mi se spune”poți activa doar cele recomandate adică 20/25/30euro) în magazin mi s-au făcut niște oferte aberante toate cu router acasă deși am specificat ca nu vreau “asfel nu putem activa oferta” am sunat la 401/300 pt a înțelege deve online nu pot activa oferta de 7.5euro nimeni nu știe.. mi s-a zis să scriu pe chat, chat care stau în așteptare de 30 de min să răspundă cineva între timp s-a închis. Am ales pe site să fiu sunat pt reofertare.. ce-a mai mica 55 de lei. Adica nu pot alege ce abonament vreau eu ci doar ce vor ei 

34 Răspunsuri 34

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Care este data exacta a contractului? Chiar și pentru o zi sistemul nu te lasă să alegi. 

Ianuarie 2022, idea este ca mă lasă să aleg abonamentul.. dar zice ca nu este disponibilă pentru numărul meu.

IMG_6748.png

Anonim
Neaplicabil

Salut 

Dacă nu mai ai perioada contractuala ceri reziliere contract și trecerea pe cartela prepay.

După care îți faci abonament nou.

Crede-mă când aud de reziliere vin cu oferte foarte bune.

 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți să intri pe acel chat care se deschide dacă insiști pe un produsul online sau să le scrii la adresa magazinonline@orange.ro. Sper să te contacteze cineva și să te ajute. Și eu am întâmpinat probleme și după ce i-am contactat, imediat m-au contactat ei înapoi și am rezolvat.

Așa că, nu mai sta deloc și acționează în sensul celor spuse mai sus.

Eventual, poți să-i și suni la 300, apoi formezi 1-1-1-0, chiar dacă te va identifica Djia, cu ultimele 6 cifre din CNP.

Baftă!

AntonioR
Junior entuziast

Salutare, am sunat și la cei de la magazin online și mi-au spus ca ei se ocupă doar de produse comandate online nu de abonamente, la 300 mi-au zis ca nu au treabă cu ce vad eu pe site ci doar îmi pot face ei o altă ofertă, ce-a mai mică 55lei, în magazin fizic mi-au zis ca nu ma pot cobora brusc de la 25 la 10/7 euro ca dau ei prost în sistem și ca îmi poate face la 57lei cu router. Eu vreau ce văd pe site :)) Smart Plus15 euro redus la 50% la 7.5 euro. Deci nu înțeleg care e problema și mă plimbă unl la celălalt 

Păi abonamentul este comandat online. 

delfinas
#StarMember

Antonio, bun venit in Comunitate!!!

"Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Smart Plus 15 şi Smart Plus 20 pentru achiziția sau prelungirea unui contract pentru 24 de luni, exclusiv online, si se aplică clienților care sunt în afara perioadei minime contractuale. Reducerea se aplică pe toată perioada contractuală.

Se aplică criteriile de eligibilitate și este posibil ca unii clienți să nu fie eligibili pentru a beneficia de această ofertă, dar fără a se limita la acestea, dacă nu se află în perioada de reînnoire a contractului, sau factura ultimelor luni este mai scumpă decât oferta promoțională."

Mai pe romaneste, oferta e strict online, daca esti in afara perioadei contractuale, daca nu doresti si un telefon si daca abonamentul tau actual e mai ieftin decat oferta dorita. Cum tu ai un abonament de 25 de euro, nu esti eligibila pt unul de 15 redus cu 50%. Pentru cazul tau, e valabil doar cel de 25 de euro redus cu 20%.

AntonioR
Junior entuziast

Mersi mult de info, foarte clar. Dar nu înțeleg dece :)) adică practic mă “obligi” să aleg ceva mai mare.. plus de asta, în cazul de față eu vreau o ofertă de 40/50 de lei pe lună.. cum facem?:)) 

Anonim
Neaplicabil

Mai ești în perioada contractuala?

AntonioR
Junior entuziast

Nu, luna asta am făcut cele 24 de luni și dacă nu schimb până pe 1 februarie mai plătesc o lună tot 25 :))

Anonim
Neaplicabil

Trebuie sa iei o hotărâre pentru că solicitarea de închidere se face cu 30 zile înainte altfel te mai taxează o lună.

Alegi un abonament mai mic, dar nu oferta promotionala. Pentru asta, nu merge sa alegi una online, trebuie mers ori intr-un magazin, ori intrebi pe chatul My Orange. Spui exact ce-ti doresti si ca nu accepti nici un echipament/serviciu in plus, ci strict un abonament mai mic.

AntonioR
Junior entuziast

Am fost în magazin la Auchan Titan/ parklake/ Auchan Pallady 😂😂 fiecare cu oferte diferite de la ce-a “mai mică “ 80 de lei în Pallady la Auchan Titan 57 dacă nu mă înșel cu router. Am fost foarte clar, vreau o ofertă până în 40 de lei

Anonim
Neaplicabil

Reziliere/închidere abonament.