anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere contracte

Claudiu23
Junior

Salut comunitate,

Am văzut o grămadă de probleme contractuale cu diferite probleme după încheierea acestora! Țin sa menționez faptul că nu ești obligat sa ramai legat de o companie pe o perioada de 1,2 ani cât se specifica. Aceste contracte se pot rezilia și după prima luna de nemulțumiri, doar cu o condiție esențială:

sa nu iei în contract dispozitive sau alte beneficii pe puncte,pe reduceri,facilități care te pot obliga contractual sa le respecți.

Este simpla treaba 1. De bună voie o discuție cu operatorul(de multe ori nu vor) 2.Protectia consumatorului(se rezolva destul de repede sau măcar reușești sa îți îmbunătățești experienta neplăcută pana atunci) 2. În judecata(treaba merge repede și câștigi repede și fără efort dar respectând condițiilede mai sus)

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

În principiu, ai dreptate, dar de ce te mai abonezi dacă mergi pe acest principiu? Nu e mai bine să iei un prepay sau un Yoxo și stai fără griji? Eu am abonamente din anul 2000 și nu am avut probleme. Am avut și la alt operator cum ar fi RDS  ( un internet fix) și 2 abonamente mobile nu mi-a plăcut ce face, dar am încheiat la terminarea contractului. Am vrut să închid cu 2 luni înainte de încheierea contractului internetul fix și mi-au cerut 380 lei , chiar dacă le plăteam lunile în avans. Bineînțeles că am stat până la sfârșitul contractului și nu m-am complicat inutil. Mă amuză faptul că unii au impresia că doar unii sau alții cer taxe sau alte minuni!

 

adrian87n
Cunoscător

Cred ca si lipsa de semnal GSM intr-o anumita zona da, iti ofera  dreptul ca (operatorul nu ofera conditii optime conform contract) si se poate rezilia sau gasi o forma mai buna .. Cu cei de la Orange mereu am vazut ca se gasesc solutii.. ce-i drept nu toti operatorii sunt la fel. (depinde peste cine dai si cum ii e ziua mult mai dragute domnisoarele decat baietii din call center ...) de aceea am vazut ca se extinde mult si fibra si zona de relee...

Pololică
#StarMember

Salut!

In principiu te inseli. Contractele pot fi reziliate (exista articol specific in contract). Este irelevant daca ai luat telefon redus sau nu. Dar, cum zice si Vio, la ce mai faci abonament daca vrei sa-l reziliezi inainte de termen. Mi se pare absurd (nu mai zic de faptul ca, la un contract semnat si incalcat prin reziliere prematura, as pune ANPC sa plateasca taxele de reziliere. Prea a dat avant incalcarii contractelor). Mai bine Yoxo sau cartela.

Cristina9
Explorator

Cred ca sunt in masura sa raspund la ceea ce ai scris deoarece eu chiar sunt satula de toate discutiile pe care le port cu reprezentantii orange...   Sunt clienta orange de cativa ani la abonament + cartela orange in total cam 10 ani... am trait fericiti pana in 2023 dupa pandemie cand lucrurile au luat-o razna si numai discutam limba romana, eu intreb ceva ei imi raspund ca nu tine de ei si daca ma mai pot ajuta cu altceva sau...mai rau imi inchid in nas. 

Dupa parerea mea , cine mai face ca mine sa faca abonamente la orange , mai bine ia un telefon la 100 lei cu butoane decat in rate si trimite fax uri si scrisori decat abonament la orange... 

NU SE MERITA . AZI AM AJUNS LA LIMITA 

1144baa5-3687-467e-93eb-34071ada2af4.jpg

1.PNG

@Cristina9  iti dau dreptate, La inceput nu stii cand semenzi contractul ce se itnampla pe parcurs, nu ? SI cand semnezi actele de casatorie, nu stii ce se intampla pe parcurs daca prindeti 100 de ani impreuna sau contractul se reziliaza mai repede si unul "renunta" ... contractul e o promisiune ca esti clientul fidel al Orange, bineinteles trebuiesc si niste responsabilitati luate in calcul. Ai vazult ultimele oferte.. Yoxo 9 lei, iti taie pur si simplu rasuflarea... tu dai 15 euro pe abonamernt??? whaaat ? Linkul https://www.orange.ro/abonamente/ ar trebui sa il salvezi, orange a avut abonamente si la 5 euro recent.... eu asa am... un abonament la un pret avantajos.. oferta prinsa la momentul oportun..

Aste le numesc bonus: am avut nevoie de internet nelimitat acum vreo 2 ani și ofertele faine erau la euro mai putini doar ca eu nu puteam face decât la mai mulți euro deoarece nu trecuseră cei 2 ani de contract. 

Nu m am plâns de situația asta. Doar de partea financiara pt ca nimeni nu știe nimic și nu e de datoria nimănui sa rezolve **beep** făcut. 

Eu ma plâng ca am factura și chitanta pt niște bani alocați ratelor și doar ma pun pe așteptare ca nu vor sa mi închidă rata și au trecut atâtea luni

Pentru aceasta problema serviciul.clienti@orange.ro te ajuta. Sau PC te ajuta...

Dacă ești în perioada contractuala de 2 ani poți face abonament la o suma mai mare cu diverse opțiuni, la oferte mai mici nu exista. 

Asa ca acum numai trebuie sa fac hotspot mobil ca acum 2 ani dar am rămas la un abonament frumușel 🤣

asa este, cand ai incheiat ultima oara contractul pentru noul abonament ?