anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review Samsung Galaxy S24 Ultra

Alex_ORO
Angajat Orange

Salutari,

Vin aici pentru a va spune si voua parerea mea despre S24 Ultra, dupa 24 de ore de utilizare.

Pentru review folosesc modelul de 512GB, Black Titanium.

Din primul moment in care l-am tinut in mana, am simtit pachetul premium care mi-a fost livrat. Constructia, software-ul, bateria si camerele sunt de wow. Doar wow, nu pot descrie in cuvinte ce am simtit cand l-am deschis prima oara (eu fiind un utilzator de iPhone).

Ecranul plat este excelent, super luminos, care reflecta foarte bine culorile. Un cinematograf mobil, pentru cei care se vor uita la filme pe el 😊.

Camerele foto sunt si ele un improvement fata de anul trecut. Ca si termen de comparatie am telefonul meu, un iPhone 15. Ce vreau sa spun este ca in lumina zilei exceleaza si la video, si la foto. In schimb, pe timpul noptii sau in lumina redusa, tabara este impartita, uneori calitatea fiind mai buna pe iPhone.

Autonomie bateriei mult superioara oricarui dispozitiv am folosit pana acum, chiar si cu always on display.

Galaxy AI. Ceva pe cat de superb pe atat de infricosator 😊. Nu am apucat sa le incerc pe toate, dar circle to search, editarea pozelor si live translate cu camera au fost flawless. Mai multe detalii intr-un review viitor, doar pe tema asta.

Am predate apple-watchul sotiei mele, urmand sa folosesc Ultraul exclusiv. Mutarea asta vine dupa multi ani de utilizare exclusive a produselor Apple.

Vreau sa mentionez faptul ca, in ciuda faptului ca nu am platit nimic pe telefon fiind ambassador Samsung, acest review este unul obiectiv.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning
29 Răspunsuri 29

DanielaH
Moderator

@Alex_ORO, mulțumim pentru topic! Te așteptăm să revii pe măsură ce-l mai butonezi și mai descopri lucruri noi și wow. Să-l folosești cu plăcere!

arsradu
#StarMember

Acu' sa vina haterii in comentarii ca sigur te-a platit cineva sa scrii review-ul asta. Daca nu cei de la Samsung, sigur cei de la Orange. Sau nu stiu, de la tramvai de undeva. :))

Cu toate ca review-ul tau m-a facut curios sa-l testez, nu stiu daca mi-as mai lua un Samsung pentru mine, ca telefon personal. Parca in continuare prefer softul curat (dar mai "sarac" din anumite puncte de vedere) de pe Pixel si alte telefoane similare.

Dar oricum, specificatii de top, si un pret pe masura. Un flagship in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru un motiv anume, fata imi da un vibe de Sony, iar spatele, cu toate ca e foarte des folosit in ultima vreme la telefoanele Samsung, imi da un vibe de iPhone. :)) Niciunul dintre ele nefiind un lucru rau. Dar ziceam doar asa.

Fain! Sa-l folosesti cu placere! 🙂

Client Orange

Nu fac review-uri pe bani. Sau orice favoruri in general. Si daca as fi platit sa fac review unui telefon, nu as accepta daca in contract ar fi o clauza care sa imi limiteze ce pot si nu pot spune :).

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cu toate că nu mai folosesc de ceva timp telefoane de la Samsung, apreciez părerea ta și consider că gusturile fiecăruia nu se discută.

Mulțumim foarte mult pentru topic și experiențele împărtășite cu noi!

Să-l folosești cu plăcere și fără incidente!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Raportat la telefonul anterior (și care a fost acela), cum se simte paleta de tenis? 

Am avut 13 Pro si acum 15. Tot paleta de tenis se simte, de la 6.1 la 6.8 e ceva 🙂

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Razvan
#StarMember

Felicitări  pentru review, detaliat și concis. Să stăpânești sănătos noua jucărie.

And04
Senior

Multumim pentru review! Sa il folosesti cu placere!

RafaHelper
#StarMember

@Alex_ORO E bine ca ai observat puncte forte la trecerea de pe iPhone. Daca l-as testa eu sau @arsradu sigur am găsi si puncte negative, bug-uri si altele. 😁

Sunt curios sa vad după o luna de utilizare ce nu iți place la el. 🙂

Absolut! 🙂 Fiecare gadget are plusuri si minusuri. Binenteles ca poti gasi si lucruri mai putin placute, dupa ceva timp de utilizare. Intrebarea e daca te afecteaza, daca le consideri importante, daca e ceva ce folosesti zi de zi. Daca da...devine problematic. Daca nu, chiar daca descoperi acele minusuri, cel mai probabil nu te va afecta, pentru ca oricum nu foloseai acea functie, sau nu suficient de des cat sa devina suparator.

Client Orange

Eu unul găseam probleme din primul minut de utilizare dacă era..... iPhone.

Orice ar fi... haideți să fim rezonabili... eu am descoperit lucruri faine, sau neajunsuri la produse folosite ani de zile... abia poți să-ți faci o idee după 30 de zile de utilizare... un produs trebuie să treacă testul timpului... eu regret Huawei P10... era ce trebuie pentru mine... a decedat după 5 ani și jumătate de utilizare non-stop... cel mai mult îmi lipsește programul automat de închidere și deschidere a telefonului la orele programate... da, pare o banalitate dar aveam o perioadă când eram sunat pe la orele 2 - 3 dimineața doar ca să fiu trezit din somn... așa că noaptea telefonul stă închis... dacă moare cineva aflu a doua zi dimineață, dacă arde ceva... există senzorii dedicați.... dacă vin hoții e sistemul de alarmă și supraveghere video... 

Si acum ce telefon folosești @alterego ?

@RafaHelper iPhone Sărac Edition ultima versiune... are o grămadă de neajunsuri dar calul de dar nu se caută la dinți (a fost câștigat la un concurs tocmai când Huawei P10 tragea să moară)... în curând face 2 ani.

Pentru ceea ce-l folosesc eu este de ajuns... plăți cu telefonul, aplicațiile bancare, sunat pe voce, cardurile de fidelitate, aplicații magazine... ca aparat foto sau cameră video e sub orice critică... nu folosesc aplicații de social media, jocuri sau alte minuni... strictul necesar.