anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare telefon la prelungire abonament

Neaplicabil
Buna, as dori sa ma ajutați, vreau sa prelungesc un nr de telefon și vreau sa imi iau și un telefon. Ce telefon imi recomandati? Vreau sa il fac cadou la fata mea asa ca as dori unul și cu un design plăcut. Eu m-am gândit la un samsung A52, voi ce părere aveți?
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! E un telefon cu specificații bune, iar dacă îți place, poți face o simulare în magazinul online sau poți merge la un Shop sau alt magazin Orange pentru a cere o ofertă. Sigur, poți cere și o ofertă personalizată! Ai specificațiile complete aici: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a52_5g-10631.php Baftă!

delfinas
#StarMember
A52 e o alegere buna, are un bun raport calitate/pret. Depinde si ce varsta are fiica ta si ce asteptari are de la un telefon, dar cred ca o va bucura alegerea ta. Aici ai un review detaliat despre acest model: https://comunitate.orange.ro/questions/2637250-galaxy-a52-review-bun-samsung-buget

Miha_Z
#StarMember
Buna @Bogdy22. Din ce am remarcat in magazin online mai au disponibil doar Samsung A52 5G. E bun din punct de vedere al caracteristicilor si are si un design placut. Avantajul la A52 5G este ca poti veni cu un telefon 4G in stare buna pe care sa-l folosesti ca si buy back si in functie de model vei primi reducere la achizitia noului telefon. Eu ti-as recomanda si Xiaomi Redmi Note 10 Pro, care are un pret bun raportat la specificatiile telefonului. Iti atasez si linkuri pentru a face o comparatie intre ele si poate te vor ajuta in luarea deciziei. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-a52-5g-128gb-dual-sim-white https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-redmi-note-10-pro-128gb-dual-sim-gradient-bronze

FLo1
#StarMember
@Bogdy22: Să înțeleg că încă nu te-ai decis dacă vei prelungi abonamentul, dacă vei lua telefon, dacă vei rezilia abonamentul.... Link-urile sunt mai mult decât sugestive: https://comunitate.orange.ro/questions/2707941-telefon-recomandati-prelungire-abonament https://comunitate.orange.ro/questions/2631054-reziliere-contract https://comunitate.orange.ro/questions/2707945-oferta-portare-orange-achizitie-telefon Să ne comunici dacă te-ai decis asupra a ceva din cele de mai sus.

FaraUnID
Campion certificat
@Bogdy22 Asa cum a evidentiat si @FLo_1 , mai ai vreo 3 topicuri pe aceeasi tema: Prelungire abonament / Achizitie telefon. Pentru a primi sfaturi si recomandari trebuie sa-ti sustii propriile discutii. In acest fel demostrezi faptul ca ai intentii serioase iar ceilalti utilizatori isi vor rupe din timpul liber si vor incerca sa te ajute cu sfaturi si recomndari. In www-eu sunt N tutoriale despre acel model de telefon, inclusiv tutorial in limba romana. Cauta, urmareste, citeste review-uri si ia o decizite de achiztie. Legat de argumente si sustinerea discutiei: Modelul A52 de la Samsung este oferit atat in versiunea 4G cat si in versiunea 5G. Daca pentru tine principalul factor care sta la baza unei decizii de achizitie este "un design plăcut" raspusnul meu este da.

Kalanyos_Bela
Începător
Vreau Da cumpar un telefon daca se poate in 2 zile