anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reînnoire abonament cu rate la telefon

Andy77
Junior entuziast

Bună seara.Eu mai am de plătit 4 rate pt un telefon cumpărat cu abonament Orange me 30.Abonamentul expiră tot după 4 luni.As vrea să știu,dacă luna asta, de exemplu,îmi plătesc toate cele 4 rate pe care le mai am la telefon (toate odată),îmi pot face reînnoire de abonament și să pot lua și un telefon din nou în rate? Mulțumesc anticipat!Și dacă se poate,cum ar trebui sa procedez?

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

Andy, incearca sa raspunzi in acelasi topic, nu deschide altul pt fiecare raspuns.

Da, poti plati in avans toate ratele. Dupa ce faci plata si sistemul o accepta, intra in magazinul online si fa o simulare de achizitie de telefon nou, la prelungire de abonament. Teoretic, se poate, numai ca ar fi bine sa iesi cu totul din perioada contractuala, pt a primi o oferta buna, sa treci la un abonament mai mic si sa poti lua un telefon la un pret rezonabil.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți face prelungire de abonament online, în ultimele 6 luni contractuale, dar nu știu dacă ți se permit alte rate, iar în plus, trebuie să crești valoarea abonamentului cu minim un euro. Deci nu este o variantă bună, zic eu. Te sfătuiesc să termini perioada contractuală, pentru a putea micșora valoarea abonamentului sau în ultimele 3 luni să depui cerere de ofertare la Serviciul clienți.

Baftă! 

Razvan
#StarMember

Salutare! Da, poți face acest lucru, însă depinde de modelul de telefon și cât ești dispus(ă) să crești valoarea abonamentului pentru telefonul pe care ți-l dorești.