anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reîncărcare 7 € nefacturata ?!

GOLDzila
Explorator
În data de 17 XI 2019 am făcut o reîncărcare de 7€ din contul meu de pe PC.
Am rămas surprins când am verificat consumul , că nu apare nimic la costuri suplimentare nici în ziua aceea ,nici în când s-a emis factura. Am sunat la 300 , au verificat și ei și există reîncărcarea dar nu și factură pentru ea. Probabil o să vină în luna următoare de facturare. Așa ceva mai rar în ziua de azi , când deobicei se întâmplă exact invers...
12 Răspunsuri 12

FaraUnID
Campion certificat
Si sistemele acestea infomatice mai dau eroare, au bug-uri, etc. Un lucru este cert: Orange nu o sa intre in insolventa / faliment ca ti-au facut tie un cadou de 7 euro. Eu am patit fix invers, sa fiu facturat de 2 ori pentru aceeasi reincarcare, dar au remediat problema si in momentul in care s-a emis factura am avut cu minus una din valorile reincarcate.

Razvan
#StarMember
Consideră-l cadou de moș nicolae/crăciun. Probabil nu cred că o să te mai factureze luna viitoare.

teacher_
#StarMember
Stai liniștit, că o să platesti luna viitoare. Zici că ai reîncărcat in data de 17..? In ce data se emite factura ta?

GOLDzila
Explorator
In ziua de 12

teacher_
#StarMember
Credeam că ai reîncărcat cândva la limita, înainte ca factura sa se emită, dar dacă zici că se emite în 12, iar tu ai făcut reîncărcare in 17, probabil că a fost omisă de către program. Exista fie varianta să îți apară pe factura de ianuarie, ca și plată restanta, fie sa nu mai apară, caz în care ai câștigat o reîncărcare gratuita și te felicit 🙂

GOLDzila
Explorator
Mulțumesc !

Miha_Z
#StarMember
O fi fost vreo problema in sistem. Dar acum daca tu ai semnalizat eroarea de facturare e posibil ca luna viitoare sa-ti fie trecuta pe factura.

Vio73
#StarMember
Posibil să fie o scăpare. Dacă este în beneficiul clientului, nu cred să fie vreo tragedie, mai ales că e și luna cadourilor!

alex_sc04
Junior entuziast
Cel mai probabil a fost o eroare la sistemul informatic, însă este posibil ca suma să apară pe factura viitoare! Felicitări pt fair-play-ul de care ai dat dovadă anunțând o situație care la prima vedere era în avantajul tău.

DanielaH
Moderator
@GOLDzila, a apărut contravaloarea reîncărcării pe factura din ianuarie?

GOLDzila
Explorator
Nu a apărut nimic nici în ianuarie .

Vio73
#StarMember
Asta este! Probabil că a fost o eroare undeva și nu te-au facturat! De data asta a fost gratuit! Se întâmplă mai rar, dar se întâmplă.