anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Radio Erevan

PredaLaurentiu
Începător

Buna ziua !

As dori sa vă întreb dacă ați pățit așa ceva sau aveți cunoștință de așa ceva !

Am un număr de telefon la fidelitate , fac on line prelungire de abonament pe 24 luni , iau și un telefon bun la oferta , operatoarea îmi spune că este totul ok și până în 3 zile primesc prin curier contractul și telefonul , și să achit o sumă curierului !

Acum intervine Radio Erevan....și marea firma Orange plina de personal calificat și foarte calificat .....ce face ????

Trimite prin curier contractul și telefonul , în aceeași țară cu , clientul ( eu ).....DAR IN ALT ORAS !

Eu sunt din Brăila , și Orange trimite coletul in Galați !!!!!!!

Sun la 300 , vorbesc cu alt personal calificat și foarte calificat și îmi da răspunsul că la Radio Erevan !!!" Asta e , se mai întâmplă , o să primi contractul și coletul după 14 zile * !!!!!

  • Asta în timp ce contractul nu este semnat de mine , și nu am primit nici acel telefon pt care am făcut prelungirea cu 2 ani a abonamentului !

Răspuns de firma mare , care au încurcat borcanele , și eu că și client nu am greșit cu nimic , nu am nicio vina !

Plătesc un serviciu pt care nu am semnat , și nu primesc acel telefon pt care am și prelungit contractul !

Sunt eu deocheat....sau trăim în România , și asta e !

Eu o sa ii dau in judecata , și mă duc și la protecția consumatorului , căci în contractul Orange cu clientul , se specifica clar ......Livrarea bunului se va face MAXIM in 3 zile lucrătoare , și la poarta clientului !

E posibil așa ceva , doar in România ?

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu ce să zic, pentru că ai dreptate! Dar se mai întâmplă și din astea, din păcate și nu că ar fi vreo scuză pentru ei. Prin 2019, pe mine m-au disperat cu un telefon la prelungire care nu mai ajungea. Și după vreo 2 săptămâni am reușit să intru în posesia lui. Dar era de Black Friday!  Și acum am o precomandă, și sper să nu mai pățesc nimic! Oricum, dacă faci plângere, vei primi probabil răspunsul după ce va ajunge coletul. Sper să vină mult mai devreme decât ți-au spus!

Succes!

Te salut !

Sunt plin de nervi , pt că am dreptate ....iar Orange se crede o mare firmă cu angajați de nimic !

Ei ar trebui să recunoască că un Client mai are și dreptate , nu doar sa fugă după bani , încasări și vânzări !

Asta se întâmplă când angajezi oameni la salariul minim pe economie , și nici nu îți asumi vina !

Acum am abonament nou , in derulare pe 24 luni , dar nu beneficiez de acel CEVA care m-am îndemnat să fac acea prelungire !

Eu am 300 lei abonamente pe lună la ei , și tv , iar aceasta mare firmă Orange își permite arogante , pt că probabil nimeni nu îi da în judecată pt incompetenta !

Trăim în România , și suntem nevoiți să dăm aproape zilnic peste specimene de acest gen , care se prevalează de faptul că toți sunt **beep** sau delăsători !

Dar eu am sa ii dau in judecata , și am să fac plângere peste tot , pt că nu este normal că ei sa îmi facă un abonament pe care eu îl plătesc , iar acel CEVA care a constat în acea prelungire , să fie livrat undeva in Europa de Est , Intr o zona gri !

O seara buna 

Pololică
#StarMember

Când te-a sunat curierul, de ce nu ai cerut adresa la care vrei coletul? Am trimis și cu cargus și cu fan Courier și de fiecare data când am vrut alta adresa (sau destinatarul), s-a rezolvat.