anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pret diferit avans telefon in rate

Dorian_1
Junior entuziast
Buna. Azi am intrat pe olx pentru a_mi cumpara un telefon huawei nova 5t, cand am intrat pe pagina olx, acolo, a aparut o oferta de la orange printre care si telefonul meu la abonament me30 (30 euro) cu un avans de 89 euro pentru telefon in rate. Find o oferta avantajoasa am intrat pe siteul orange, toate bune, pana am ajuns la stadiu"cumpara" acolo apare o eroare si imi spunea ca pentru a alege un numar de telefon trebuie sa ma loghez, m_am logat la care SURPRIZE SURPRIZE... AVANSUL LA TELEFONUL MEU A CRESCUT LA 219 EURO, PLUS 30 EURO ABONAMENTUL... IN TOTAL 249 EURO PLATITi ACUM. Acum intrebarea este: care este adevaratul pret? Si sa nu imi spune_ti ca depinde! fiecare om in parte are oferte diferite, nu! Nu in cazul acesta cand pe pagina principala a olx_ ului apare oferta atragatoare cu preturi mici, acolo nu spune ca s-ar putea sa fie mai mult de 437 de lei. Acolo scrie fix 437 de lei. Va atasez pozele, pentru ca nu mi se pare correct sa induceti voit omul in eroare... Va rog sa explication lucru acesta este sau nu este talharie? Primele 2 poze sunt de pe siteul olx, a treia poza este de pe siteul orange pana la pasul "inregistreaza-te pentru a putea alege un numar de telefon" iar ultima BOMBA este adevaratul pret.... Astepti raspuns sper sa primesc unul daca nu o sa ma adresez cu pozele la altcineva....
44 Răspunsuri 44

Jay
Campion certificat
În aceasta perioada s-au mai modificat condițiile de rate.. trebuie sa vorbesti cu un reprezentant sa-ti spuna exact, pentru tine care ar fi avansul.. În poza scrie "de la 89", deci nu ca este 89 pentru toată lumea.. dupa logare, fiecare afla pentru el.. deci, nu este acelasi pentru toți clienții.. Din păcate, în comunitate nu ti se poate spune prețul exact.. dar, cu siguranța difera în funcție de mai multe condiții.. in functie de istoricul fiecărui client, vechime, abonamente, etc..

Miha_Z
#StarMember
E posibil sa fie o eroare de sistem.

Dorian_1
Junior entuziast
S-au modificat conditiile de rate?? Cu tot respectul de ce nu se modifica si reclamele mincinoase de pe site-uri care ii induc in eroare pe oameni si culmea conditiile se modifica doar in favoarea orange Romania si nu in favoarea clientului., sa fim seriosi, lucrez intr-un birou de avocatura, va rog nu ma luati cu zaharelul... Va rog frumos sa anuntati compania sa stearga reclamele abuzive cu care sunt inselati potentialii vostri clienti... Intrati dvoastra pe olx acum si veti vedea adevarul...

Dorian_1
Junior entuziast
Eroare in sistem?? OK daca este o eroare in sistem ma bucur ca am putut elucida o problema grava in sistemul operational orange, asadar cineva o sa sesizeze asta si o sa rezolve astazi problema... Nu???

Miha_Z
#StarMember
@Dorian_1 tu acum nu vorbesti cu angajatii Orange. Noi suntem clienti ca si tine si ne dam cu presupusul la problema relatata de tine.

svetalex
Senior certificat
Eu nu cred că este vorba de nicio eroare de sistem. Prețul final al unui telefon variază în funcție de valoarea abonametului ales (cu cât este mai mare abonamentul ales, cu atât este mai mic prețul telefonului). Pentru telefonul pe care l-ai selectat, prețul pornește de la 89 eur Din câte știu eu nu se percepe avans pentru achizionarea telefoanelor în rate Conditiile de eligibilitate pentru achiziția unui telefon: - vechime de cel puțin 18 luni dacă ești abonat/ cel puțin 24 luni dacă ești utilizator PrePay să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni/ să fi fost un utilizator activ PrePay în fiecare lună din ultimul an - să îți prelungești contractul cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate/ să contractezi un abonament de voce sau date mobile pe o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate - să ai/să contractezi un abonament compatibil, din oferta curentă - să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România Mai multe detalii legate de modalitatea de achiziționare a telefoanelor în rate, poți consulta informațiile discutate la un topic anterior https://comunitate.orange.ro/questions/2322933-achizitionarea-produselor-rate-factura=

Jay
Campion certificat
@Dorian_1, cum a spus si Miha, noi nu suntem angajati Orange, este o comunitate, suntem clienti.. si, ma repet.. Scrie "DE LA 89E"... NU scrie DOAR 89... deci, prin "de la", de fapt, iti spune ca poate fi mai mult de 437 lei..

Miha_Z
#StarMember
@svetalex in pozele anexate sunt 2 preturi diferite pentru abonamentul de 30 Euro. De aceea am zis ca poate fi eroare la sistem.

FaraUnID
Campion certificat
"Si sa nu imi spune_ti ca depinde" - Uite ca chiar (cacofonie intentionata) depinde. Pretul telefonului si avansul depind de foarte multi factori: modalitatea de achizitie, valoare abonament, perioada contractuala, daca exista si alte servicii Orange pe cont, daca exista puncte OTY pe cont. In momentul in care esti logat pe cont vezi pretul, fara alte reduceri comerciale.

Dorian_1
Junior entuziast
Problema mea nu este referitoare la pretul din interiorul siteului orange de la 89 euro problema mea este cu privire la reclamele mincinoase cu care orange incearca sa atraga omul ca sa intre pe siteul orange, ma refer la reclama data pe olx vedeti prima poza, unde nu precizeaza cuvantul "de la" 89 euro

FaraUnID
Campion certificat
Ce ai vazut pe olx este o reclama furnizata, cel mai probabil, prin Google AdWords. In acest caz esti destul de limitat dpv al numarului de caractere pe care le poti utiliza - si asta ti-o spune o persoana care detine un certificat Google & Interactive Advertising Bureau pe parte de marketing online - pentru ca in cazul Google AdWords trebuie avut in vedere faptul ca afisarea acelor reclame se va face pe mai toate dispozitivele si pe ecrane cu dimensiuni si rezolutii diferite. Din acest motiv nu poti scrie romane, termeni si conditii, regulamente, etc.

Dorian_1
Junior entuziast
Intradevar faraunid depinde dar nu si in cazul meu cand aplicatia am facut-o la abonamentul de me 30... Pana la eroarea respectiva ca trebuie sa ma loghez ca sa aleg un numar de telf era 89 de euro dupa ce m_am logat a fost 219 eur. Fara nici o explicatie.. Chiar ca rog sa faceti o simular exact cu pasii pe care i_am facut EU... Intrati pe olx o sa vedeti acolo oferta la huawei, dati pe ea, alegeti oferta cu numar nou iar cand ajungeti la pasul "logati_va ca sa puteti alege un nr de telefon," ATENTIE nu scrie "logati_va pentru a va spune pretul pentru dumneavoastra," O sa va convingeti singur... Va multumesc EU nu o sa mai aplic niciodata la compania orange.

Razvan
#StarMember
Probabil, prețul este valabil la portare, începând de la 89 euro cu Orange Me 30.

FLo1
#StarMember
@Dorian_1: Daca oalex iti afisa o reclama cu 219 euro mai dadeai"click"? Nuuuu. De aceea se cheama marketing, prezentandu-ti cel mai bun scenariu de compatibilitate cu ceea ce ofera vanzatorul. Cand ti-ai particularizat oferta pentru numarul existent (btw: abonamentul nou are mai mari avantaje decat unul existent) oferta s-a recalculat in functie de valoarea abonamentului, ani vechime, puncte TY etc. Deci la ofertele care nu ne convin avem libertatea de a ignora sau refuza, ca doar nu erai obligat sa-l achizitionezi. Iar mai pe final stii cum e povestea cu vulpea si strugurii?