anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot sa reziliez oferta din magazin si sa revin la cea facuta telefonic?

Loredanam
Începător
Pe 16.03 am acceptat oferta făcută telefonic. Pe 25.03 am fost sunat de operator orange sa merg în magazin pt a discuta despre nr care se termina 533. De ce m-a mai sunat dacă a văzut ca acel abonament suferise modificări. Am achiziționat un telefon la 40 lei pt ca mi s-au folosit punctele și mi-a prelungit el abonamentul la 24 luni. Întrebarea este dacă pot sa reziliez ce a făcut acest băiat și sa revin la oferta făcută telefonic. Am atașat oferta făcută telefonic .
2 Răspunsuri 2

mihai_13
Maestru
Pe undeva esti si tu vinovat ca ai acceptat oferta din magazin - ai semnat si acte ai achizitionat si telefon 😉 acum te-ai sucit . https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/#penalitati-contract Da cred ca poti rezilia dar ia contact online cu un operator - ai aici numerele de contact https://comunitate.orange.ro/questions/2012182-numere-telefon-asistenta-orange

Viocat
Senior certificat
Salut Loredanam Nu este atasata oferta telefonica, insa mai bine luai online daca tot ai achizitionat un telefon si ai prelungit abonamentul pentru 24 luni (triplai punctele oty). Cred ca se poate renunta la contract, dar tot in magazin.