anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot luat telefon la abonament?

Andreea1234
Începător
 
3 Răspunsuri 3

mihai_13
Maestru

poti lua oricand  (faci simulari in magazinul online si vezi pretul ) 

dar ,  daca vrei sa ei telefon in rate cu un pret "subventionat" trebuie sa ai abonament  cu vechime de 18 luni  si prelungesti  abonamentul cu   24 luni

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ești abonat mai nou de un an și jumătate, poți lua cu plata integrală, iar în rate pe factură, doar după ce se împlinesc cele 18 luni. Trebuie să știi insă că valoarea ratelor nu poate depăși valoarea abonamentului și, cu cât este abonamentul mai mare, cu atât rata sau reducerea la prețul telefonului va fi mai mare, iar beneficiile incluse in abonament vor fi și ele mai mari sau chiar nelimitate ( mă refer aici la internet, pentru că celelalte sunt și la abonamente mei mici).

Baftă multă!

Pololică
#StarMember

Salut!

Da, poti lua cu doua conditii (principale):

  • abonamentul sa permita achizitia (sunt abonamente, de obicei reduse, la care trebuie sa alegi: ori reducerea la abonament, ori reducerea la telefon. Daca vrei telefon, ar fi bine ca selectia s-o faci plecand de la telefonul pe care il vrei)
  • daca ai deja abonament cu telefon (sau abonament redus), este necesar sa astepti cele 18 luni de la  activare/achizitia telefonului pana sa poti cumpara unul nou (redus, evident).