anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot avea două numere de telefon la un abonament de vreo 10 euro?

Ioan_2
Începător
Pot avea două numere de telefon la un abonament de vreo 10 euro?
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Poti avea 2 numere de telefon la 2 abonamente, nu la unul singur. La un abonament poti avea un singur numar.. Fiecare cartela sim are o serie, un numar unic din 19 caractere.. si se activeaza impreuna cu un numar de telefon, nu se pot activa altfel..

FaraUnID
Campion certificat
In functie de istoricul tau Orange poti avea 2 abonamente pe cont in valoare totala de 10 euro. Spre exmplu un Orange Me 6 si un Orange Me 4 sau Orange Me Start 6 si un Orange Me Start 4. Evident ca in cazul unui abonament de 4 euro resursele vor fi pe masura.

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: Paradoxal eu am fost refuzat pt un abonament de 4 euro pe motiv ca doar de 6 euro mai este posibil, iar aproape 20 de ani vechime sunt apa de ploaie. Acum platesc 15-20 de euro pe an si nu simt nevoia sa revin la ceea ce a fost candva.... abonament.

Vio73
#StarMember
Nu cred că te încadrezi în această sumă, dar prin apropierea ei, cred că reușești. Depinde și de abilitățile tale de bun negociator, dar trebuie să știi că și dacă ai reuși să obții un astfel de preț, resursele incluse sunt destul de reduse.