anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare in alta retea cu 12 zile inainte de terminarea contractului

user_17956879
Junior entuziast

Buna ziua, am abonament la Orange pana pe 27.03.2024 

Intrebarea mea este daca pot sa ma portez in alta retea si acum sau trebuie sa astept astea 12 zile rămase!? 
Pentru ca acum o luna am vorbit cu cei de la rezilieri si daca vreau se reziliez contractul cu o luna inainte trebuie sa platesc 336 de lei..
Multumesc!

30 Răspunsuri 30

Blue12
Senior

Pentru cele 12 zile nu stiu daca iti vor veni penalizari, dar daca vor veni oricum va fii o suma mica. Dar daca poti astepta 12 zile, ar fii mai bine, asa te asiguri ca nu platesti nimic

Anonim
Neaplicabil

Personal as fi reziliat contractul la finalul perioadei contractuale și aș fi cerut trecerea la cartela prepay la finalizarea procesului de reziliere.

Odată trecut pe cartela totul devine mai simplu fără obligații sau interpretări.

user_17956879
Junior entuziast

Asta am si facut si am refuzat sa platesc doar ca la telefon mi s-a spus ca pe astazi mi se va face trecea la prepay si cand vorbit din nou mi-au zis ca pe 27 

Anonim
Neaplicabil

Mai bine aștepți și după trecerea la cartela te poți porta.

Daca nu te grăbești cu portarea poți activa și o opțiune pe cartela prepay de 5 euro.

In zilele noastre nu mai poți fi sigur de nimic că acum vin cu clauze nemaiauzite 

Anonim
Neaplicabil

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-trec-de-la-abonament-la-cartel-prepay-7788

Așa poți folosi și cei 5 euro cu care te taxează la trecerea pe prepay activând o opțiune.

Am primit email ca abonamentul se inchide de tot pe 11 aprilie, dar tot nu inteleg daca perioada contractuala este pana pe 27, asta pana pe 11 aprilie ce este ? 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu cred că vor fi probleme de niciun fel. Oricum, procesul poate fi inițiat oricând, iar ultima lună contractuală a fost achitată în avans.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sotia a facut o portare (din Voda in Orange) acum cativa ani si mai avea cam la fel (aproximativ 2 saptamani din contract) si a primit mesaj de penalizare, dar, la factura finala, a venit pe minus. Nu am stat sa ma uit daca au fost ceva penalizari (daca au fost, suma a fost acoperita de diferenta de restituit).

Totusi, daca mai sunt doar 12 zile (presupun 25.03?), zic sa astepti pana cu o zi inainte. Portarea efectiva se va face abia dupa.

O intrebare: care este data de emitere a facturii? Daca o ai inainte de data terminarii contractului, va mai veni inca una peste o luna pentru reglare.

Am gresit eu nu sunt 12 zile sunt 15 🤦🏼‍♀️, iar ca sa iti raspund la intrebare pe data de 12 a fiecărei lunii

Ce mi-s 12, ce mi-s 15. Deci factura noua s-a emis ieri. Va trebui s-o platesti intreaga si luna viitoare se va emite factura pe minus cu diferenta (daca nu ma insel, banii se vor restitui intr-un Orange Shop, magazinele proprii).

Totusi, stii ca ai varianta sa treci numarul pe cartela, nu? Cererea se face cu 30 de zile inainte de data dorita sau mai ai varianta Yoxo (trecere imediata). Asta ca si "contra oferte" la portare.

Luna trecuta am facut cerere si azi in data de 13 trebuia sa trec pe cartela ce-a ce nu s-a intamplat si am sunat si mi s-a spus ca pe 11 aprilie mi se inchide de tot abonamentul si acum nu mai stiu cand se va face trecerea pe prepay 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Anonim
Neaplicabil

In my Orange îți arată data expirării contractului la abonamente și optiuni.

Unde mai exact ? 

Anonim
Neaplicabil

My orange- altele- abonamente și optiuni

Varianta mobil