anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange poate modifica prin frauda un contract ??

San
Junior
Ce pot sa fac pentru a reveni la contractul de 7 euro legal incheiat pe 2 ani, dupa ce orange mi-a modificat prin frauda contractul la 30 euro + mi-a introdus ilegal esalonare de plata la un telefon necomandat de mine si neprimit. Am facut reclamatii la orange dar fara rezultat, in plus mi s-a emis factura pentru ab 30 euro; Ce se poate face Orange e stat in stat? Nu trebuie sa respecte legile tarii?? Ce ma invatati sa fac?
7 Răspunsuri 7

Viocat
Senior certificat
Ai dat cuiva datele de contact la contul my orange? Incearca sa vezi lista de comenzi din contul my orange si adresa la care s-a livrat, poate reusesti sa intelegi mai bine ce sar fi putut intampla.

San
Junior
Contractul a fost modificat din greseala unui angajat orange, comanda de telefon a fost lansata tot de orange dar nu l am ridicat; s-a intors la orange, dar nu vor sa revina la contractul initial si nici nu-mi radiaza datoria de plata pentru un telefon pe care nu l am comandat si nu l am primit. Din contul my orange si din datele primite de la cargus care trebuia sa livreze telefonul dar nu l am ridicat pentru ca nu era pentru mine am inteles ca angajatul orange a incurcat datele mele cu ale altei persoane cu nume asemanator dar are cu totul alta adresa si alt nr de telefon . Pe scurt orange face abuz si fals in acte private - contract si nu imi raspunde la reclamatia facuta referitor la cele de mai sus; probabil orange considera ca ei nu trebuie sa respecte legea.

Viocat
Senior certificat
Opc asteapta o sesizare, daca spui ca orange nu vrea sa remedieze situatia.

delfinas
#StarMember
San, bun venit in Comunitate!!! Neplăcută situația ta! E bine că ai aflat ce s-a întâmplat și că nu ai acceptat telefonul. Dacă nu revin la vechiul tau abonament, trimite reclamație la Orange pe email, chat, la 300. Dacă nici așa nu se rezolvă, te adresezi protecției consumatorilor.

mihai_13
Maestru
- 1 San - deci tu personal nu ai lansat o comanda de abonament si telefon ? Nu ai fost intr-un sediu Orange sa semnezi un contract ? si nici online nu ai modificat nimic ? - 2 daca Nu ai intreprins nici o comanda de genul aceste o sa ai castig de cauza ! - 3 daca exista vreo comanda de genul celor descrise la punctul 1 trebuie sa reziliezi contractul ...

Haptic
Explorator entuziast
Ii dai in judecata si ceri despagubire.

San
Junior
Multumesc pentru suport . Nu am cerut nimic celor de de orange nici modificare de contract nici telefon . Am facut trei reclamatii la orange referitor la cele intamplate dar nu am primit nici un raspuns , am discutat telefonic cu director Stefan de la orange dar tot nimic . Nu vreau sa reziliez contractul si o sa-i actionez in instanta .