SMSul primit de mine:
Salut! Incepand cu data de 01.11.2019 vei beneficia de noul pachet Orange Me Start 7 cu nelim minute si SMS in retea, nelim minute si SMS nationale, 100 minute international si 40 GB net la doar 7 EUR/luna (cu TVA). Daca nu esti de acord cu aceasta modificare, poti solicita in magazine sau la Serviciul Clienti, in 30 de zile de la primirea acestui SMS, denuntarea unilaterala a contractului pentru acest numar, fara penalitati. In cazul in care nu vom primi niciun raspuns in acest termen, vom considera ca ai acceptat noua oferta.
Detalii suplimentare: pachetul Orange Me Start 7, include nelim SMS in retea, nelim min si SMS nationale, 100 minute internationale catre retele fixe din UE, retele fixe si mobile din SUA, Canada si Uniunea Europeana (cu exceptia Estoniei, Letoniei, Lituaniei si cu exceptia prefixelor din lista ce poate fi verificata urmand link-ul: https://www.orange.ro/servicii/prefixe-orange-me/), 40 GB trafic de date nat, limita de date in roaming e maxim 2.61 GB. Tarifele aditionale dupa terminarea resurselor sunt: 1 euro/ 200 MB, trafic internet mobil national si in roaming in SEE si tarif standard conform tarii vizitate pentru traficul de roaming in tari non SEE. Preturile includ TVA.
Din ce imi dau seama, se pierd minutele in roaming.
Am vorbit cu 2 persoane de la serviciu clienti. Prima mi-a zis ca nu am minute in roaming, al doilea ca sunt minute in roaming la Abonamentul Orange Me Start 7.
Eu ce sa cred?
+acum cam doua saptamani mi-am prelungit abonamentul Orange Me Start 5 pe 12 luni, pana in 2020.
Nu stiu daca se gestioneaza situatia asa cum trebuie! Aaaa, si am vechime in retea de vreo 19 ani!