anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange modifica unilateral abonamentul Orange Me 5

Razvan
#StarMember
Ați primit un sms, de modificare unilaterala a contractului, prin majorarea abonamentului de la 5 la 7 euro, deși sunteți în perioada contractuală? Îmi propun sa facem un fel de sondaj, pe acest subiect. Ce părere aveți? Ați mai continua abonamentul/trece pe prepay la orange/portare la alt operator?
530 Răspunsuri 530

Valentin_1
Începător
Am primit mesaj prin care mi se comunica faptul ca la expirarea perioadei contractuale se mareste abonamentul si daca nu sunt de acord pot sa denunt unilateral contractul,asta dupa aproape 21 ani de cand sunt clientul Orange.Mi se pare o bataie de joc modul de comunicare abordat pentru un client fidel de atatia ani.

Razvan
#StarMember
Și ce soluție ai ales?, poți contacta departamentul la 300 și poate vei obține o noua oferta agreata de tine.

Vio73
#StarMember
@ Valentin, Îmi pare rău că sms-ul primit ți-a creat mult disconfort, dar cred că poți ajunge la un compromis până la urmă.

FaraUnID
Campion certificat
Mesajele acestea sunt trimise in mod automat si au nicio legatura cu vechimea in retea si bonitatea voastra ca si client. Operatorul nu va stie pe voi individual ca si persoane. Prin urmare nu le luati la modul personal. Puteti rezilia, trece pe prepay, porta sau renegocia un abonament care sa se preteze cel mai bine pe nevoile voastre de comunicare.

Magda__
Junior entuziast
Nu am primit. Nu as trece pe pre pay la alt operator.

Cip
Junior
SMSul primit de mine: Salut! Incepand cu data de 01.11.2019 vei beneficia de noul pachet Orange Me Start 7 cu nelim minute si SMS in retea, nelim minute si SMS nationale, 100 minute international si 40 GB net la doar 7 EUR/luna (cu TVA). Daca nu esti de acord cu aceasta modificare, poti solicita in magazine sau la Serviciul Clienti, in 30 de zile de la primirea acestui SMS, denuntarea unilaterala a contractului pentru acest numar, fara penalitati. In cazul in care nu vom primi niciun raspuns in acest termen, vom considera ca ai acceptat noua oferta. Detalii suplimentare: pachetul Orange Me Start 7, include nelim SMS in retea, nelim min si SMS nationale, 100 minute internationale catre retele fixe din UE, retele fixe si mobile din SUA, Canada si Uniunea Europeana (cu exceptia Estoniei, Letoniei, Lituaniei si cu exceptia prefixelor din lista ce poate fi verificata urmand link-ul: https://www.orange.ro/servicii/prefixe-orange-me/), 40 GB trafic de date nat, limita de date in roaming e maxim 2.61 GB. Tarifele aditionale dupa terminarea resurselor sunt: 1 euro/ 200 MB, trafic internet mobil national si in roaming in SEE si tarif standard conform tarii vizitate pentru traficul de roaming in tari non SEE. Preturile includ TVA. Din ce imi dau seama, se pierd minutele in roaming. Am vorbit cu 2 persoane de la serviciu clienti. Prima mi-a zis ca nu am minute in roaming, al doilea ca sunt minute in roaming la Abonamentul Orange Me Start 7. Eu ce sa cred? +acum cam doua saptamani mi-am prelungit abonamentul Orange Me Start 5 pe 12 luni, pana in 2020. Nu stiu daca se gestioneaza situatia asa cum trebuie! Aaaa, si am vechime in retea de vreo 19 ani!

Gafe
Junior
Sigur daca nu se revine asupra deciziei ma portez la alt operator. Si am patru numere

Tina
Cunoscător certificat
Sigur, nimănui nu ii place sa ii fie mărit abonamentul. Eu am trecut de la cinci la șapte, in urma cu doi ani, ca sa pot sa cumpăr un telefon. Impactul nu a fost unul prea bun, pentru ca nici nu concepeam sa mai cresc (sa scad, da...). Dar pentru cinci euro nu aveam acces la un telefon cu pret bun. Bine, mărirea a venit și cu resurse suplimentare, care nu îmi erau, neaparat necesare, dar asta a fost. Prețul la telefon a fost bun. Acum, o sa rămân cu șapte euro, asta este. Sincer, ce credeți ca oferă concurenta? Exceptând digi, care are acele abonamente ieftine (cred, ca nu mai sunt la curent), dar nu sta bine la semnal, celelalte companii se învârt tot pe acolo. Dar la Orange am in plus beneficiile pentru vechimea in rețea, la ceilalți as fi nou venită. Înțeleg opinia celor care nu le-a picat bine mesajul, dar nu trebuie sa o ia personal. Este un mesaj standard pentru toată lumea. Important este sa cântărească ce este in spatele mesajului. Aduce ceva bun pe termen scurt sau lung (exceptând creșterea care nu are cum sa fie buna). Vor fi oferte mai bune la telefoane, vor fi mai multe resurse?

Ascary
Campion certificat
Eu cred că pentru mulți clienți nu e vorba de 2 euro în plus. Nu sărăcesc și nici nu se îmbogățesc cu 2 euro că să mă exprim mai plastic 🙂 Eu cred că e vorba de principii. Unii clienți pur și simplu nu vor să plătească acei doi euro. Îmi aduc aminte cum povesteau unii membri de pe Softpedia cum negociaseră cu consultanții până obținuseră cu un euro mai ieftin abonamentul. Nu ținea neapărat de resurse ci cat de ieftin reușiseră să scoată abonamentul 🙂 Cred că ne vom obișnui și cu ideea că 7 euro e limita de jos...sigur și cu resurse mai consistente 🙂

Ileana
Junior
Din pacate s-a stricat si Orange. Se "repozitioneaza pe piata" incepand cu 01.11.19 si anuleaza toate contractele existente in derulare (cel putin cele de 5 eur) si te forteaza sa treci la un nou abonament. Daca nu accepti conditiile noului abonament esti liber sa renunti. Totul se face printr-un sms trimis si nu prin email cum este stipulat in contract. Cand am renegociat contractul la inceputul anului 2019 Orange a venit si mi-a propus direct reducerea la 5eur pe o durata de 2 ani de zile (avand o vechime de 15 ani in retea si 4 abonamente). La telefon cand am vorbit si le-am cerut noua oferta de 7 eur pe email mi-au spus ca numai telefonic se comunica ceea ce mie mi se pare aiurea. Pana acum iti faceau oferta electronica si o acceptai electronic dar aveai ceva scris cu toate conditiile contractuale. Nu-mi pace aceasta atitudine la Orange de "pumn in gura" . Ma gandeam sa iau si abonament la TV si internet de la ei dar avand in vedere noul mod in care-si onoreaza contractele renunt la aceasta idee. RCS-RDS la care am acum abonament TV si internet prin cablu este OK (cu bune si rele) deci nu are rost sa renunt la ceva ce la mine merge si sa trec la "altceva" cu semne de intrebare referitor la indeplinirea contractelor. In momentul de fata daca accept noua oferta accept ceva pe nevazute in sensul ca nu stiu care sunt noile conditii contractuale 1, 2 ani sau poate mai multi, conditiile de reziliere, modul de comunicare (care oricum nu se respecta dupa cum vad). In cocluzie ceea ce m-a deranjat a fost atitudinea fata de un client foarte vechi al Orange. Ramane de vazut daca renunt la abonamente sau continui, macar ne-au dat un preaviz de o luna de zile (asa pe furis si observat din greseala doar de mine dintre cele 4 numere de telefon ale familiei)

Vio73
#StarMember
Cred că au mai fost și în trecut campanii din acestea, dar nu a existat o mediatizare atât de mare.

Jay
Campion certificat
@Ileana, eu am primit acum cativa ani sms pentru numerele pe care le folosesc parintii... si eu am 4 abonamente.. si, din ce-mi amintesc, perioada contractuala nu se schimba, daca alegeam sa continui in varianta oferita, dar, scria si in sms-ul primit despre asta.. insa, ai dreptate, este o informatie de interes si, pare sa lipseasca din sms.. din ce am vazut in raspunsul lui @Cip de mai sus.. In acest caz eu as incerca sa vorbesc la Orange sa intreb..

teacher_
#StarMember
Îmi pare rău pentru cei care nu sunteți de acord cu modificările... Sunt și eu de acord că nu toți agreează schimbările astea. Sunt de părere că ar trebui oarecum cosmetizate noile tipuri de abonamente, sa răspundă cerințelor a cât mai mulți dintre consumatori. După cum spunea cineva, sunt destui cu telefoane cu butoane, fara internet, sau care au dizabilități, sau care pur și simplu nu doresc internet... Probabil pe viitor...

claudiupop
Junior
Da, am primit notificarea prin sms pt toate cele 3 abonamente Me Start 5 de pe contul meu. Am sunat la Relații Clienți și am solicitat noul contract prin email. Am fost la Vdf shop, iar la portare oferă un abonament de 9euro cu 10 gb și social media nelimitat, ceea ce nu e o oferta de luat in calcul. Telekom și digi ies din calculele mele. Concluzie: daca la cei 40 gb incluși în noul Me Start 7 se vor adăuga și gb-ții aferenti vechimii și dacă abonamentul nou este eligibil pt programul Orange ThkYou, atunci e destul de ok.

teacher_
#StarMember
Foarte bine. Probabil majoritatea persoanelor vor fi mulțumite de noul contract. Aștept să primim și noi mesaj 🙂