anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte zonale speciale disponibile in magazine si caravana Orange

Neaplicabil
Discutii despre eventualele oferte zonale speciale disponibile, fie prin intermediul magazinelor partenere, fie caravanei Orange sau alte modalitati de achizitie.
15 Răspunsuri 15

Miha_Z
#StarMember
Sincer nu stiam ca Orange face oferte preferentiale in functie de anumite zone. In zona Munteniei nu am auzit de astfel de oferte. Sunt persoane care stiu sau au folosit aceste oferte?

Ascary
Campion certificat
Da,eu am avut o oferta zonala referitoare la internet acum mai multi ani in urma,pentru Muntenia (Arges).

Vio73
#StarMember
Există oferte zonale mai bune, acolo unde numărul de clienți este mai mic. De exemplu, în Oltenia și Muntenia predomină ( în general) Vodafone și Telekom, iar Orange mai vine cu oferte rurale bune la tv și net 4g, etc.

Neaplicabil
Da, exista anumite oferte speciale in functie de zona sau in rural vs urban.

Miha_Z
#StarMember
:)) Clarificandu-se acest aspect, poate ne zice cineva din zona Moldovei de ofertele care sunt pe acolo.

Ascary
Campion certificat
Poți trage o fugă până la Galați într-un Orangeshop că sa le vezi și ne spui nouă .Nu cred că e prea depărtează,2-3 Km,nu? 🙂 Mai repede ajungi acolo decât în Viziru 3.

Miha_Z
#StarMember
Ai dreptate nu e distanta mare pana la Galati fata de zona unde locuiesc. Dar sincera sa fiu nu stiu ce as putea intreba. In ce constau aceste oferte??? Simple_dreams ai putea da mai multe detalii?

Vio73
#StarMember
Numai dacă faci o comparație îți poți da seama.

Razvan
#StarMember
În zona București, mai mereu sunt oferte bune de portare, iar prin Dolj/Teleorman, la un moment dat erau oferte la prepay, EO de 3 euro/luna sau 1+1 gratis.

Vio73
#StarMember
Am văzut că și prin Argeș mai sunt cu dublu net.

Ascary
Campion certificat
Da și în Tulcea am văzut 🙂

Vio73
#StarMember
Acestea există unde văd că sunt scăderi de vânzări/clienți la un moment dat.

Tina
Cunoscător certificat
Orange, a avut dintotdeauna oferte speciale, la telefoane, pentru anumite zone. Probabil, acolo unde stau mai puțin bine la numărul de clienți, in încercarea de a-i atrage. Dacă mergeți intr-un magazin Orange, in căutarea unui telefon, citiți cu atenție etichetele. S-ar putea sa aveți surpriza sa găsiți un telefon cu mențiunea “preț special pentru orașul x”.

Vio73
#StarMember
Am văzut zilele trecute la un magazin Store din Pitești o ofertă cu 50 gb, la 8 euro. Mi s-a părut interesantă, dar am deja prelungite toate abonamentele. Era afișată afară!