anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte prelungire abonament

ValentinT
Începător
Salut,
Ce oferte la telefoane ati primit pentru prelungire ?
Eu am un abonament Orange Me 26 si am intrat in ultima luna de contract. Mentionez ca sunt client Orange de peste 15 ani.
Pentru un S10+ am primit o oferta de 1500 Ron. Nu am fost de acord cu oferta. Sun pentru rezilierea contractului si imediat sunt transferat la altcineva. Oferta lor a fost acum de 1800 Ron.
Pe langa asta sa fac si abonamentul de 30 Euro.
Daca dupa 15-16 ani in retea acestea sunt ofertele lor...
20 Răspunsuri 20

FaraUnID
Campion certificat
Topic 1 - https://comunitate.orange.ro/questions/2219727-triplare-puncte-thank-you-magazinul-online Topic 2 - https://comunitate.orange.ro/questions/2217078-oferte-retentie-orange-me-start-7-new Topic 3 - https://comunitate.orange.ro/questions/2187448-oferte-retentie-fidelizare-primit-perioada-sarbatorilor Topic 4 - https://comunitate.orange.ro/questions/2223034-oferte-prelungire-abonament

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, mulțumim pentru postarea link-urilor cu topicuri asemănătoare, pe aceeași temă! @ValentinT, te rugăm să parcurgi comentariile întrebărilor listate mai sus. Vei găsi multe răspunsuri care te vor ajuta (foarte recent este acesta: https://comunitate.orange.ro/questions/2187448-oferte-retentie-fidelizare-primit-perioada-sarbatorilor).

Jay
Campion certificat
Pentru un singur abonament, pretul de 1500 lei mie mi se pare super ok, un S10+ este totusi destul de scump si 1500 inseamna mai putin de jumatate, cred, din pretul lui la liber.. Eu, am 4 abonamente, cel mai vechi are 19 ani, si insumate depasesc putin abonamentul tau.. pretul primit de mine am fost mult peste ofertele tale.. desi voiam sa prelungesc 4 abonamente si sa iau un singur telefon.. E adevarat ca unul dintre abonamente mai are 4 luni, dar, totusi... Vezi ca mai sunt subiecte asemanatoare in comunitate..

Razvan
#StarMember
@initiator, cât ești dispus sa dai pe S10+? Așteaptă să expire perioada minimă contractuala și încearcă o noua negociere. Cred că mai ieftin iei din magazinul online cu Orange Me start 8, în 24 de rate lunare egale si 100 euro discount.

Tina
Cunoscător certificat
Telefoanele scumpe nu au cum sa fie ieftine chiar și pentru un abonat cu vechime. Orange nu fabrica s10+. Îl cumpara. Firește ca va încerca sa își recupereze banii.

Ascary
Campion certificat
Daca mai are si ceva puncte OTY plus discountul iese chiar bine.

Vio73
#StarMember
Ca să ieși bine cu ofertele, trebuie să fii bun negociator și/sau să ai mai multe servicii/pachete (gen Love, Family).

Ascary
Campion certificat
Cred ca am sa sun sa vad care ar fi oferta la prelungire pentru un S20 Ultra. Revin cu raspunsul Orange.

Jay
Campion certificat
Sau sa se alinieze astrele.. Sau sa-ti mai sufle vreun prieten un pont.. Ca poate esti mai naiv, asa ca mine de exemplu 🙂

Vio73
#StarMember
Are cineva idee ce oferte sunt la reprelungire pentru pachetul Love prin fibră? Mulțumesc!

Ascary
Campion certificat
Te apropii de expirarea contractului Vio?

Vio73
#StarMember
Da, sunt în ultimele 2 luni. Sper că Orange vine cu fibra proprie și în Pitești!

GEKO
Explorator
Nu iti inteleg logica. Si eu am 11 ani vechime si n-am cerut niciodata un smartphone de top gratuit. Ar fi imposibil sa fie pe profit, mai ales cand astazi ofertele de la abonament sunt ca si cele de la cartele Prepay chiar la acelasi pret.

stefi_4
Începător
Eu sunt de 10 ani in rețeaua orange,peste o luna îmi expira abonamentul (2 nr)și am cerut o oferta Pt 2 iPhone 12 pro MAX de 128 gb.Suma pe care ar trebui sa o plătesc lunar se ridica la aproximativ 180€ timp de 2 ani.Eu cred ca este cam exagerat.