anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

oferte bune pentru clienti fideli

ramonsy
Începător
oferte mai bune pentru clienti fideli , ca sa nu fie nevoiți sa părăsească rețeaua si sa treaca la alt operator
9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Salut! In comunitate nu se fac oferte de preț. Sunt multe topicuri de acest gen în comunitate.. Pentru oferte contactezi serviciul clienți și soliciți sa vorbesti cu un consultant pentru o oferta de fidelizare.. probabil ca va reveni un consultant cu apel intr-un termen standard pe care ti-l va spune cine va prelua apelul de la tine..

FLo1
#StarMember
@ramonsy: nu mai exista "oferte bune" pentru clienti fideli. Fidelitatea nici macar nu mai exista.... ti-o spune un client cu 2 decenii la activ care a ales variante alternative de comunicare in schimbul intolerantei retelei numarul 1. Gasesti multe topicuri pe aceasta tema aici in comunitate. Dai o cautare dupa "retentie" si "fidelizare" si dezamagirea ca vei obtine nimic din partea Orange va fi... enorma.

teacher_
#StarMember
Salut! După cum spuneau și colegii mei, noi nu putem să îți facem o oferta efectivă. Dar putem sa te sfătuim să iei legătura cu serviciul clienți, sa ai răbdare și să știi să negociezi. Spre exemplu, am încheiat un abonament de net 15 (adică 15 euro lunar) pe un an, pentru care am primit o reducere de 15 % și un modem portabil de la Huawei gratis. Nu e cine știe ce, dar dacă mi s-a oferit gratis, am zis că merge. Așadar, plătesc doar 12,75 euro cu TVA inclus. Te sfătuiesc și pe tine sa te înarmezi cu răbdare și bun simț, intri în legătură cu serviciul clienți, fie prin apel la numărul 300, fie cu ajutorul chat-ului Djingo și sunt sigur că o să primești o oferta potrivită.

FLo1
#StarMember
Profesore ru am ales sa dau 15€ intr-un an, nu lunar, si chiar pot apela zilnic. Dar fiecare cu bucuriile lui.

teacher_
#StarMember
Așa este, și micile bucurii contează . 🙂 Eu chiar îmi doresc foarte mult sa primească toți ofertele pe care și le doresc...

Vio73
#StarMember
Acesta ar fi idealul, dar din păcate, nu prea se vrea și nici nu știu dacă se poate să fie toți clienții mulțumiți 100%. Consider că reprezentanții Orange ar putea fi totuși mai receptivi la nevoile clienților și ar avea numai de câștigat toată lumea.

FaraUnID
Campion certificat
@ramonsy In vocabularul retelei numaru' 1, de cativa ani buni, nu mai exsita notiunea e clienti fidel si nici notiunea de reduceri substantiale pentru achizitie de terminal la repozitionare de abonament. Notiunea de client fidel a fost inclocuita cu expresia vaca de muls. Oferte Bune se regasesc la portarea abonamentului in alta retea.

ramonsy
Începător
mda !! urmatoarea miscare aceasta va fi ! o portare intr-o rețea cu oferte mai bune !

Neaplicabil
Dacă găsești o astfel de ofertă să mă anunți și pe mine. Din experiența mea de până acum clienții noi sunt mai bine tratați decât cei aflați în rețeaua Orange de zeci de ani. Doar calitatea serviciilor mă mai ține la Orange că altfel mă portam dintr-o rețea în alta după oferte bune.