anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta vechime orange achizitie telefon

Andrei_54
Începător
Bună ziua!
Sunt client de 20 ani si 6 luni la orange pe doua numere si de cativa ani incarc si doua nr. prepay. Vreau sa stiu de ce oferta as beneficia daca as achizitiona de la voi un iphone11 sau un samsung s20 plus. Mentionez ca se poate face si prelungire contract
5 Răspunsuri 5

svetalex
Senior certificat
Salut @Andrei! În comunitatea Orange nu te putem ajuta cu oferte personalizate. Pentru acest lucru poți lăsa un mesaj în secțiunea Contact și ve fi apeat de un reprezentant Orange de la departamentul de fidelizare. Însă, din experiență personală, dar și a altor membri, Orange nu mai are oferte prea atractive la fidelizare în ultima vreme :( ---------- uite câteva topicuri la are a mai fost dezbătut acest subiect: https://comunitate.orange.ro/questions/2444346-oferte-abonament-telefon-primit-ultima-perioada-retentie-fidelizare https://comunitate.orange.ro/questions/2187448-oferte-retentie-fidelizare-primit-perioada-sarbatorilor

FaraUnID
Campion certificat
@Andrei_54 In ultimii ani, pentru Orange, vechimea in retea a devenit apa de ploaia in faza de repozitionare a unui abonament. De ce spun asta? Pentru ca la ultima repozitionare de abonamente am ajuns in punctul in care sa ma tiganesc in telefon pentru puncte in valoare de 50 euro. Ma regasesc in situatia expusa de tine (cca 20 ani vechime, 3 abonamente, 2 numere prepay reincarcate lunar), iar vechime a fost egal cu zero la momentul repozitionarii. In cazul cel mai fericit poti obtine o reducere de 30% din pretul de lista al abonamentului si cateva puncte aruncate aruncate in bataie de joc, in faza de negociere daca ai temele facute si combati cu subiect si predicat tampeniile debitate de agentii de la retentie. De fapt, cred ca poti obtine o oferta mai buna daca te portezi, decat in cazul fidelizarii.

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, partea cu fidelizarea, este cam vorbă goală pe la toți operatorii. Mă așteptam la o upgradare a bonusurilor de vechime, dar aceasta n-a venit! Totul depinde de cât de bun negociator ești și dacă ai servicii sub formă de pachete ! Probabil că ofertele vor fi mai bune după integrarea Telekom în cadrul Orange! Din câte am văzut, cele mai bune oferte par a fi Smart 15, redus cu 30% la prelungire sau măcar cu 20%, în cadrul ofertei de Black Friday de pe site sau alte abonamente mai mici, reduse cu 20% și bonus trafic dublu. Poți citi și pe aici: https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__17262 Vezi ce poți să obții! Ai detalii aici despre oferta de Black Friday aici: https://www.orange.ro/blackfriday/ Telefon poți lua în rate. Succes!

Razvan
#StarMember
În afara de a lua un telefon în rate la prețul de pe site, ai mai putea primi ceva puncte thank you de la departamentul retenție, însă după achiziția Telekom România Communications, este cam secetă în acest departament, în concluzie ofertă slabă pentru un client existent cu o vechime foarte mare.

Laura_cio
Senior
Buna! Ca sa faci drumul la un magazin Orange, poți sa intri in contul MyOrange. Acolo poți vedea numărul de puncte ThankYou alocate numărului tău de telefon, de altfel, îți poți face și o simulare la achizitionarea telefonului dorit.