anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta migrare prepay-abonament

Dani8
Junior

Salut, am si eu o intrebare pentru cine ma poate lumina......despre oferta asta de 50% la abonamente pentru noi astia care inca mai suntem pe prepay !
Este optiunea Fun11 (redusa cu 6e) si Fun15 (cu 50%) doar ca nu inteleg o treaba,si nu vreau sa ma tepuiesc aiurea (asta fiind unul din motivele pentru care inca am prepay  optiunea de 5e/luna) singura chestie pentru care as opta pentru o ''oferta'' de genul e Roaming-ul inclus! (pt ca la fiecare parasire de tara trebuie sa scap de 12euro !)
Care e faza mai ales la Fun11 ....in oferta initiala scrie :

 4.67 GB consum in roaming SEE (simplu pana aici)
 40 GB internet national   
Detalii abonament

Dupa care cand dau pe Detalii abonamet apare  --BONUS internet nelimitat ! Iar cum ii cunosc eu pe ei, nu m-ar mira sa nu fie net nelimitat si ca de fapt sa fie ceva de genul ...doar acces nelimitat in 5G (in limita de 40gb) sau alte chichițe ascunse) (SS-uri atasate)....si nu pot sa imi dau seama ce ofera ei de fapt ! 
Apreciez un raspuns care sa ma lumineze pentru ca vreau sa stau linistit, nu sa ma cert cu ei zile intregi dupa ce finalizez comanda si nu mai bate poza cu mireasa dupa !
Multumesc😀

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Abonamentul are inclus 40 GB standard, însă în oferta promoțională de pe site-ul Orange, pentru contractele încheiate pe 24 de luni, se acordă bonus internet nelimitat, doar pe perioada contractuală.

Și în cazul tău, având în vedere faptul că dorești migrarea de la PrePay, oferta se aplică.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

FLo1
#StarMember

Bun venit Dani în Comunitatea Orange. Dacă pentru tine prioritar (criteriul de decizie) se referă la ”datele mobile disponibile în roaming” atunci, pe lângă criteriul utilizării conform politicii de utilizare rezonabilă a resurselor în roaming, mai trebuie să fi atent la VOLUMUL de date alocat care depinde de valoarea abonamentului plătită (inclusiv cu reducere). Concret, detalii despre roaming regăsești aici, iar formula de calcul al volumului de date alocat este:

FLo1_0-1706731016916.png

 

Nu datele mobile(internetul) roaming sunt  criteriul principal,pentru ca nu am nevoie de mii de gb,eu stau plecat 4 5 zile o data la 2 3 4 luni,deci nu e vorba de internetul roaming ! E ma refer la internetul national,pentru ca,consum cam 40 50gb/luna ...

Atunci DA, conform celor menționate în descriere, internetul NAȚIONAL este nelimitat.

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Cel mai bine este să contactezi Orange și să ceri detalii suplimentare.

magazinonline@orange.ro 

https://www.orange.ro/contact/ 

Numai după ce primești contractul poți fi sigura 100% pentru că acolo sunt trecute detaliile abonamentului.

Teoretic ai bonus net nelimitat national.

GeorgianaD
Moderator

Salut, @Dani8 ,

Abonamentul FUN 11 cu reducere 50% oferă bonus internet național nelimitat și acces la vitezele 5G (în zonele cu acoperire 5G) pe toată perioada contractuală de 24 de luni. Abonamentul include și resurse de internet în roaming SEE, limita de date fiind 5.42 GB.

Sper că informația o să îți fie de ajutor, iar dacă mai ai nevoie de alte detalii, te așteptăm în Comunitate.

Asta e discutia cu ei ...si inteleg ca nu prea e nelimitat

@Dani8: Ca idee, dacă vrei nelimitat, lunar cu un abonament, SIGUR vei avea punctele încât să poți activa o opțiune de ”net nelimitat” din PinataParty. Totul depinde de ceea ce este mai important pentru tine. Numai bine.

Salut,

Abonamentul are inclus 40 GB standard, însă în oferta promoțională de pe site-ul Orange, pentru contractele încheiate pe 24 de luni, se acordă bonus internet nelimitat, doar pe perioada contractuală.

Și în cazul tău, având în vedere faptul că dorești migrarea de la PrePay, oferta se aplică.

Anonim
Neaplicabil

Normal ar fi sa ai bonus internet nelimitat însă cere o oferta scrisă și vezi dacă se specifica acest aspect.

După cum spune @FLo1 ai putea folosi și pinata party unde poți câștiga lejer 1200 puncte din care poți cumpăra bonus 20 GB (300 puncte)x4 luni. Însă nimeni nu poate garanta că campania Pinata Party se va desfășura până la sfârșitul contractului tau.

dorel121
Începător

Salut,

Sunt curios dacă ai reușit să faci migrarea de pe cartelă pe abonament. Eu încerc asta de 2 zile și nu reușesc. Mi se blochează după verificarea datelor - se învârte săgeata aia la infinit.

Mulțumesc.

justJack
Junior

Salut,
Ce-ai facut, te-ai abonat si pana la urma cum e cu internetul, e nelimitat si in 4G sau doar 5G?