anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta Iphone 12 mini cu prelungire contract Orange

Nicky_1
Începător
Rog Oferta telefon Iphone 12 mini cu prelungirea prezentului contract Orange la care sa poata fi luate in calcul toate punctele Orange Thank You acumulate.
Multumesc
4 Răspunsuri 4

svetalex
Senior certificat
Găsești aici detalii despre portare https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/ În Comunitatea Orange nu te putem ajuta cu oferte. Trebuie sa iei legătura cu serviciul clienți prin email la serviciul.clienti@orange.ro, apel la numărul 0374.30.03.00 sau un mesaj în secțiunea Contact https://www.orange.ro/contact/

teacher_
#StarMember
Salut! Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa intri in My Orange-> Mai multe -> Contact -> Scrie-ne Și vei lua legătura cu Chat-ul Djingo, acolo scrii că vrei o prelungire a contractului (sau contract nou, după caz) și vei fi sunat de un consultant in termen de 2-3 zile, sau poți suna la numărul 300 și vei fi preluat de un consultant atunci. Rolul comunității nu este acela de a face oferte abonaților, ci de a rezolva unele situații sau greutăți (relativ mai ușoare) întâmpinate de clienții Orange in ceea ce privește produsele sau serviciile oferite.

Jay
Campion certificat
@Nicky, pentru fidelizare ti-au răspuns deja colegii ce ai de făcut.. Sfatul meu este pana vei lua legătura cu cei de la fidelizare, sa faci o simulare pe site din contul tau My Orange.. Eu am prelungit, acum 1 an, abonamentele, dar, prețul telefonului nu mi-a convenit, asa ca am prelungit 3 din 4 abonamente si, pentru al 4-lea am facut prelungirea online cu telefon, folosind toate punctele triplate, pentru ca am fost mai câștigată asa.. Valoarea punctelor se triplează doar la prelungirea online a abonamentului, nu si la prelungirea pe care o face consultantul telefonic, de la consultant poti obține o reducere la abonament.. depinde cate puncte ai si daca te avantajează triplarea lor.. Cand vei vorbi, daca vei face si simularea, vei ști daca-ti convine ce-ti oferă sau ești mai câștigat cu prelungirea online.. Telefonul vine fara căști si încărcător.. din ce am vazut pe site.. Am făcut și eu o simulare, de curiozitate, cu un abonament de 9€.. am atașat poze..

Neaplicabil
Sincer, de când știu că există iPhone, n-au fost niciodată oferte de fidelizare pentru brandul Apple: pur și simplu există mai multe persoane dispuse să plătească prețul întreg, decât numărul de terminale existente pe piață.