anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta abonament fara telefon la fidelizare

becu_
Junior
Buna seara,
Sunt interesat ce oferte de abonamente fara telefon ati mai primit in ultima perioada la fidelizare din partea Orange?
La momentul actual am un Orange Me Start 6 (6 euro TVA inclus/luna cu 24GB internet national, 400 minute internationale si 3.4GB in roaming + minute si SMS-uri nelimitate national) ar exista ceva asemanator ca si cost lunar,dar cu mai mult internet national?
Multumesc pentru raspunsuri.
P.S.:Am citit si celelalte topicuri pe aceeasi tema,dar sunt vechi si au putine raspunsuri.
8 Răspunsuri 8

svetalex
Senior certificat
Salut! În Comunitatea Orange nu te putem ajuta cu oferte. La fidelizare nu cred că vei obține cine știe ce oferte :( Personal mi se pare avantajoasă oferta de la abonamentele YOXO pentru că nu ai perioadă contractuală https://www.yoxo.ro/

becu_
Junior
eu am inteles ca nu ma puteti ajuta cu oferte pentru ca majoritate dintre voi nu sunteti angajati Orange, inafara de administratorii comunitatii. Atunci cand am spus ca sunt interesat ce oferte de abonamente fara telefon ati primit in ultima perioada m-am referit la faptul de a detalia oferte, de exemplu: "eu am primit o oferta de abonament la X euro cu TVA inclus pe luna cu urmatoarele beneficii...1000000000GB, 10000 minute internationale" s.a.m.d ca ulterior sa incercam si noi obtinerea aceleasi oferte sau a uneia asemanatoare.

svetalex
Senior certificat
Nu am avut niciodată abonament fără să îmi iau telefon la fedelizare :) Nu cred că sunt avantajoase abonamentele, dacă nu vrei să îți iei un telefon. Mai bine îți muți numărul pe PrePay sau îți iei un abonament YOXO

becu_
Junior
ba din contra, abonamentele contractate fara telefon au mai multe avantaje (si resurse) fata de cele cu telefon. de multe ori atunci cand alegi un telefon, oferta incepe sa se incline spre ce model de telefon iti doresti, cat esti dispus sa platesti pentru rata lui lunara, cat avans ti-ar conveni sa dai,etc,etc. si iti ofera acel telefon cu un abonament standard de pe site.

Jay
Campion certificat
Salut! Eu nu pot sa spun ca am prelungit abonamentele prea recent.. am făcut asta anul trecut, Orange Me 8.. si am primit reducere la abonamente, 400 minute internaționale și păstrarea accesului la roaming.. nu au prea mult net unele dintre abonamente dar, este ok asa.. Cred ca poti obține reducere la un abonament din grila actuala, cel de 8 €, la care oricum ai net inclus pentru site-urile de socializare și sa ieși în aceiași bani si, poate ceva net în plus.. Am vazut ca, momentan, se primesc 15 gb la prelungire abonamente online, cred ca ai o șansă să primești un bonus de net și la fidelizare.. Asta este părerea mea.. Tu vei putea verifica, daca vorbesti la fidelizare..

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă vrei să vezi ce oferte au primit alții în ultima vreme, poți citi pe aici: https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__17406 Văd că sunt variante la 6 euro cu 36 GB sau la 8 euro cu 50 GB, cu cost control și nelimitat minute și sms-uri naționale, fără roaming la primul și cu roaming la cel de-al doilea, etc. Iar dacă îți dorești o ofertă personalizată, ia legătură cu Serviciul clienți și solicită o astfel de ofertă! Depinde oricum foarte mult și de cât de bun negociator ești. Baftă!

Tina
Cunoscător certificat
Nu am mai prelungit de mult abonamentul pentru ca, de obicei o fac pentru a achiziționa un telefon. Dar având in vedere ca plătești doar șase euro (ca și mine, de altfel), cred ca mare lucru nu o sa primesti. Sa scadă abonamentul, nu cred, pentru ca se știe ca Orange a vrut sa scape de abonamentele de cinci euro. Poate, sa zic ca o sa rămână șase și se aplica reducere un euro. Așa ofere primeam eu. Bine-nțeles ca nu mi se părea suficient ca sa fac un nou contract pentru doi ani. Pentru resurse suplimentare, oferta era sa urc prețul, ceea ce nu îmi convenea. O data ajuns la un cost mic, vrei sa rămâi acolo sau sa scazi, in niciun caz sa crești. Nimănui nu ii place sa audă fraza aia cu pentru ca ești client important pentru noi, îți facem oferta specială cu de toate dar mai trebuie sa dai trei euro in plus...

FaraUnID
Campion certificat
"Oferta maxima" pe care o poti primi in cazul unui abonament SIM Only este un clasicul discount de 30% fata de pretul de lista si doar daca zgarii hatia pentru 24 de luni. Concret, poti obtine abonamentul Smart 15 la pretul de 10 euro lunar.