anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Numar preferential

Hrq
Începător

Buna ziua,

Am nevoie urgenta de recuperarea parolei de pe o adresa de mail, iar numarul de contact de pe adresa respectiva nu mai este activ. Exista posibilitatea sa obtin o cartela prepay cu acel numar pentru a primi codul de securitate prin mesagerie?

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, nu prea se poate să recuperezi același număr dacă nu mai este activ. Numai dacă ar fi existat posibilitatea să îl treci pe abonament. Cred că este singura variantă de a-l recupera și dacă vrei, poți s-o încerci!

Baftă!

svetalex
Maestru

Pe ce platformă a fost creată respectiva adresă de email (yahoo,gmail, etc.)? Poate mai este altă variantă de recuperare a parolie, fără să fie necesar acel număr de telefon

FLo1
#StarMember

Dacă numărul este inactiv (în perioada de grație) mesajele SMS le vei primi. Dacă numărul este în afara perioadei de grație, devine blocat și pierdut, iar probabilitatea de recuperare este doar prin abonament, în cazul în care nu a fost alocat între timp altui client. Despre PPY... nici o șansă la număr expirat. La un PPY în perioada de grație.... vei primi chiar și mesaje.

dragosbrm
Explorator entuziast

Salut! Sună prima dată la 300 sau 0374.300.300 pentru a afla dacă numărul mai este disponibil.

Eu acum câțiva ani am avut nevoie de un număr mai vechi de serviciu, pe care aveam mai multe conturi, și mi l-au dat prepay. Atunci fusesem într-un Orange Shop.

Acum lucrurile cred că s-au mai schimbat. S-ar putea să fii nevoit să activezi un abonament cu număr preferențial la care, din câte știu, se aplică și niște taxe (parcă 150 lei era)

 Sper să il poți recupera! Așteptăm update.

O zi minunată!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

La abonament eu stiam ceva de 10 euro pentru numar preferential… Dar poate s-a mai modificat ceva intre timp. Oricum, daca chiar ai nevoie de numarul ala…150 de lei nu e o avere.

Client Orange

dragosbrm
Explorator entuziast

Sunasem acum vreo 2 ani pt număr preferențial ! Nu știu cum este acum!

10 euro pt preferential si 20 euro pt numar gold

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, da. Confuzia (si greseala) a fost pe partea mea. Aveam impresia ca e acelasi tarif ca la schimbarea de numar. My bad. 🙂

Client Orange

mihai_13
Maestru

10 euro este la schimbare de numar (la digi se face gratis)   pentru un anumit numar preferential ales  sunt alte taxe  https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/abonament-cu-un-num%C4%83r-de-telefon-preferen%C8%9Bial/m-...

DanielaH
Moderator

@Hrq, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?