anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Număr privat

badetcosmin
Junior

Salut, tot primesc apeluri cu număr privat pot afla numărul?

1 Răspuns 1

Pololică
#StarMember

Salutare!

Daca sunt doar bip-uri, nu cred.

Totusi, daca raspunzi (deci, il "taxezi"), poti reclama la Politie, si Politia va cere la Orange taxarile (e o procedura pentru asta).

Din motive de GDPR, nu cred ca poti afla direct persoana (cu nume si prenume) de la celalalt capat al semnalului. Eventual, poti reclama catre Orange si, daca ti se poate oferi un alt raspuns decat "am inaintat catre autoritatile abilitate", s-ar putea sa fie un raspuns prin care numarul nu este in baza lor (adica este din alta retea).

Totusi, daca esti in roaming, poti afla cine te suna doar uitandu-te la desfasurator (dupa cum stii, totul in roaming se taxeaza, chiar taxarea este din netul sau minutele incluse, apelurile primite se vad ca "taxari", deci vezi cine te suna).

Am postat aici in comunitate o astfel de situatie (am rugat-o pe sora mea, numar de Orange, sa ma sune cu numar ascuns si mi-a aparut la detaliere ca "apel primit in roamig...[si numarul ei]".

Ar fi un neajuns daca ai Digi: la ei nu apare in factura detaliata a abonatului care primeste apelul cu numar ascuns, nu se vede numarul (o spun din experienta).