anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nerespectarea contractului

Lu11
Începător
Salut!
In luna martie mi-am facut un abonament de 15 euro pentru a achizitiona un telefon, in magazin fizic orange.
Am semnat contractul si mi-au spus ca s-ar putea sa dureze cam 1 -2 luni pana ajunge telefonul , nici ei nu stiau exact cand va ajunge tel. Dupa 2 luni de asteptare , am primit mesaj ca comanda a fost anulata. Am fost la orange sa intreb de ce a fost anulata comanda, nu a stiut nimeni sa imi raspunda de ce. Un alt vanzator, a dat din nou comanda de tel si a ajuns intr-o saptamana. Insa mi-au spus ca trebuie facut alt contract ,pe un alt nr de tel , alt abonament si un avans mai mult, decat am stabilit prima data cand am semnat contractul. Asadar am refuzat, evident , nu au respectat conform contractului. Am cerut sa-mi inchida abonamentul cu tot. Intrebarea mea este cum as putea sa-mi primesc inapoi banii achitati de pe urma abonamentului? Multumesc!
11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember
Lu11, bun venit in Comunitate!!! E vorba de un iPhone?

Lu11
Începător
Da. Un iphone 13 pro max

delfinas
#StarMember
Ai dat avans la prima comanda, cea anulata?

Lu11
Începător
Din fericire , nu, nu am dat avans la prima comanda! La 2 comanda cand a ajuns tel, mi-au spus ca avansul e mai mult de fapt si pentru asta trebuie sa imi fac inca un abonament , pe alt nr de tel , ca sa beneficiez de telefon. Am cerut sa imi inchida abonamentul , astept sa treaca cele 30 de zile. Insa, corect , ar trebuie sa recuperez banii de pe urma abon.

delfinas
#StarMember
Da, trebuie sa treaca cele 30 de zile. dar nu vei primi banii inapoi pe abonament.

Lu11
Începător
Mda, nasol!

Razvan
#StarMember
Poți doar contesta anularea comenzii, însă eu cred că a fost anulată automat de sistem că nu a fost livrată în timp util.

mihai_13
Maestru
- mda nasol :))) dar tu ai folosit 2 luni abonamentul ? - un coleg are facut abonament la vodafone de 1 luna impreuna cu aifon 13pro a dat avans de 2600 lei si nici acum nu a primit cutiuta aifon acasa 🙂

Lu11
Începător
Da, am folosit abonamentul si platit la timp. Problema este ca nu au respectat conform contractului.Mi-au facut o oferta si nu am beneficiat de nimic. Adica am platit degeaba abonamentul fara telefon. Si dupa 2 luni m-am trezit cu totul alta oferta , alt abonament, pe alt nr si un avans mai mult decat am stabilit prima data. Pai , cum vine asta?

Razvan
#StarMember
Există o instituție care se ocupă de astfel de spețe, apelează cu încredere, dacă te consideri nedreptățit.

Lu11
Începător
Poti sa imi spui despre ce institutie e vorba? Merci!