anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai este cineva taxat cu cost suplimentar pentru MMS-URI de către compania Orange?

Seamen69
Începător
Mai este cineva taxat pentru MMS-URI pe care compania Orange le trimite după nr. voastre? V-ați verificat factura?
1 Soluţie acceptată‚

mihai_13
Maestru
- sau intri in setari access point names si stergi apn mms - astfel telefonul tau nici din greseala ta nu mai poate trimite mms-uri - citeste si ce a scris Delfinas - iar DA MMS se taxeza cand il trimiti - nu si cand il primesti .

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

BlackWolf
Senior certificat
E prima data când aud asa ceva. Eu nu am pățit asta niciodată. Vezi sa nu ai vreo aplicație instalata în telefon care face asta...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Mms-uri trimise de Orange...catre cine? Eu nu am patit. Si nu vad cum ar trimite Orange MMS de pe tel meu. Dar...e adevarat ca nu sunt abonat. Am mai vazut sa se activeze servicii premium fara cunostinta userului. De exemplu Orange Games. Dar sa dea MMS-uri de pe telefonul clientului n-am mai auzit.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Seamen, bun venit in Comunitate!!! Nu cred ca Orange trimite MMS-uri de pe numarul tau independent de actiunile tale! Probabil ca ai trimis SMS-uri mai lungi (care au mai mult de 160 de caractere, cred) care s-au transformat in MMS-uri si asa se explica problema ta.

O sa verific mai in amănunt. O sa scurtez mesajele pe viitor sa vedem dacă mai apar costuri in viitor

FLo1
#StarMember
Dragilor, când limba română e învățată la ff așa se și înțelege. De fapt Orange a trimis ca proprietar al rețelei, dar la butonarea de amator al celui care descoperă universul. Rezultatul celui care trimite atașamente într-un mesaj text, în loc să utilizeze aplicații cunoscute, comune și gratuite are ca rezultat taxarea serviciilor. Nimic nou sub soare, doar o altă mirare la concursul "care-i.... care".

Vio73
#StarMember
Salutare! Trebuie dezactivate mms-urile din setările contului My Orange. Am pățit și eu în trecut, dar după ce le-am dezactivat, nu au mai fost probleme. Te sfătuiesc să faci la fel!

mihai_13
Maestru
- sau intri in setari access point names si stergi apn mms - astfel telefonul tau nici din greseala ta nu mai poate trimite mms-uri - citeste si ce a scris Delfinas - iar DA MMS se taxeza cand il trimiti - nu si cand il primesti .

DanielaH
Moderator
@Seamen69, s-a clarificat situația? Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai bun. Te așteptăm să revii cu detalii noi. Mulțumim.

ValiCoto
Începător

Pe factura am cost suplimentar mms de 0,14€

Salut! 

În desfasutor ai comparat cu telefonul să vezi către cine s-a trimis?

În telefon ai vreo setare în care "mai multe sms-uri se consideră mms"? 

user_17969207
Junior entuziast

am fost pentru un emoji