anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ma voi intoarce la Vodafone

Anonim
Neaplicabil

Dupa data de 2 mai 2024 pot negocia contractul si pot achizitiona un telefon. Surpriza, voi face cerere de reziliere si voi plati cele 3 luni (in avans, prevazute de lege si ascunse de toti operatorii) si ma voi muta cu telefonia mobila la Vodafone.

Motive:

- semnal la serviciu, semnal la domiciliu, semnal si in deplasare 😄 download dublu fata de Orange si la serviciu si la domiciliu si in deplasare, nu am internetul limitat si nici cu portia (Bucuresti). Teste facute pe telefonul personal Xiaomi 11T Pro si pe Iphone 13, in mod 4G si 5G. Mentionez ca in momentul de fata detin un abonament "cica" 5G (marketing). Daca nu ma insel am mai spus intr-un topic ca Orange a devenit doar marketing, drept dovada de confirmare problemele reclamate de clienti.

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fiecare alege pe banii săi serviciile care sunt cele mai bune pentru el într-o anumită locație. În funcție de experiența avută, își formează o părere bună sau mai puțin bună. La mine este invers, adică Orange stă destul de bine pe unde mă învârt eu.

Îmi pare rău de experiența neplăcută avută, dar este dreptul tău să îți alegi ce îți place și este mai bun pentru tine!

Succes!

Anonim
Neaplicabil

Daca Vodafone este super bun în zona ta atunci cu siguranță este alegerea corecta.

In zona mea Orange este super și până acum am avut netul nelimitat la viteze net superioare celorlalți furnizori sper sa nu se schimbe.

Mult succes!

Pololică
#StarMember

N-aș vrea să te încurc, dar să citești contractul cu Vodafone înainte. Vei avea un procent de creștere anuală pe motiv de inflație (ei și Telekom). Și nu va fi motiv de negociere sau reziliere. 

Pentru restul, motivele sunt prea subiective pentru a comenta. Degeaba îți zic eu sau altul ca au semnal mai bun dacă în zonele tale de interes nu se confirmă. 

Anonim
Neaplicabil

Acel procent s-a întâmplat și la Orange 😉

Acel procent este de cativa ani. Nu stiu daca (sau cand) a fost introdus si la Orange. La vodafone am vazut ca variaza intre 8 si 15%, deci, daca ai abonament de 20E si "inflatia" contractuala este de 10%, te poti trezi lunar cu 2E dupa primul an si 2.2E in al doilea (nu stiu daca anual inseamna din ianuarie sau de la data contractului).

Din experienta, fiecare ar trebui sa-si aleaga furnizorul in functie de mai multe criterii. Sotia e pe Vodafone intrucat sunt singurii care au semnal la interior la locul ei de munca, Orange este mai slabut (vorbesc de mijlocul unei hale), iar Digi si Telekom lipsa (cel putin pana acum). Totusi, pe unde am mers, parca Orange a avut un pas in fata (cand s-a portat la Vodafone, am iesit din tara si a avut supriza sa constate ca nu are roamingul activat, desi la Orange nu am avut probleme de genul asta. Un mic inconvenient rezolvat in 5 minute, dar... Stiu ca se recomanda activarea serviciului inainte de folosire, dar la unii este activat by default, la altii nu).

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Daca ai testat deja semnalul in zonele in care ai nevoie, si e mai ok decat la Orange (si cu siguranta sunt si astfel de zone), atunci...alegerea e simpla. 🙂

Eventual...si e doar o sugestie, mergi initial pe un Prepay. In felul asta nu mai ai de platit niciun fel de penalizari in caz de reziliere anticipata, pentru ca nu vei avea abonament in primul rand.

Ulterior, daca e totul ok, faci migrare la abonament si aia e.

Experienta mea la Orange e mixta pe partea de semnal. In orasele mari am 5G, viteze foarte bune (400-500Mb/s), problema apare pe rural, unde abia daca trec de cativa Mb/s, si binenteles nici nu se pune problema de 5G. Acolo mai e de lucru. Dar...nici la Vodafone nu e mai bine. Ba as putea spune ca e chiar mai rau.

Dar daca tu ai testat deja, si e totul ok, mergi pe varianta portarii.

Client Orange

BlackWolf
Senior certificat

Același lucru cu rețelele este valabil și la mine. In general Vodafone sunt cam cei mai ok, inclusiv pe aici. Eu de exemplu m-am mutat de la Orange la Vodafone si nu m-as mai intoarce, sunt destul de multumit. Important este sa ai un abonament la rețeaua cea mai buna din zona ta și sa nu îți creeze nervi. La mine, internetul mobil Orange de 2 ani abia merge. Nu au reușit nici pana acum și nu ii interesează sa rezolve problema cu congestia de rețea și semnalul. Când suni la ei, îți spun că dacă ai 2 Mbps ești în parametri și nu au ce face. Nu e ok, nu asa se face treaba și se tratează clienții... Ei ar trebui sa rezolve întâi problema cu semnalul și 4G-ul în toate zonele cu probleme, și sunt multe... Sa fie excelent peste tot, după aia sa ii intereseze de 5G și alte chestii mai puțin importante...

GreenArrow
Explorator

Am fost timp de 20 ani client Vodafone și îți spun eu ca faci o greșeală ca te întorci la ei 😁, dar na poate tu vei fi mulțumit, eu nu ma mai întorc niciodată la Vodafone. Sa vezi acolo bătaie de cap cu mizeria de aplicație myvdf care abia funcționează 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Eu unul am plecat de la Vodafone, la Orange, tocmai pentru problemele de semnal. Dar cum ziceam, depinde foarte, foarte mult, de zona in care ai nevoie de servicii. Pentru ca, din punctul meu de vedere, nu exista un singur operator cu cea mai buna acoperire. Fiecare are ici si colo. Pe Orange nu aveam semnal la munte, de exemplu. In schimb aveam pe Vodafone. Deci, totul depinde de zonele in care te deplasezi cel mai des. Eu inca am si un Vodafone (prepay binenteles) tocmai pentru situatii de genul asta in care plec de acasa, plecam pe undeva, si se intampla ca Orange sa nu aiba semnal. Si daca n-ar avea semnal 4G dar avea macar un 3G/2G, ar fi o treaba. Dar sunt locuri in care semnalul lipseste de tot. Ceea ce nu mi se pare deloc ok, pentru o companie de marimea Orange-ului. Dar...din pacate, exista si astfel de locuri. Inclusiv localitati care nu au deloc semnal de la Orange.

Am mai scris chestia asta si cu alte ocazii. Nu stiu daca s-a rezolvat intre timp. Presupun ca o sa vad in momentul in care o sa mai trec pe acolo. Dar a fost o surpriza destul de neplacuta, trebuie sa recunosc.

In fine, tu stii mai bine. Alege in functie de operatorul care iti ofera cele mai bine servicii acolo unde ai nevoie. Ca degeaba are Orange sau Vodafone semnal perfect intr-un loc in care nu ajungi decat o data pe an, o data la cativa ani, sau deloc.

Client Orange

mihai_13
Maestru

ca o gluma sa va zic experienta mea cu vodafone 

acum vre"o 10 ani am "migrat" in sfarsit de la abonament voda la digi (aveam un abonament vechi si am vrut sa pastrez numarul 0722xxxxx) - zic "in sfarsit"  deoarece  timp de trei luni nu au vrut sa-mi dea liber cei de la voafone(au invocat tot felul de tertipuri) (cu toate ca nu aveam contract reinoit sau fidelizat de foarte multi ani) in a treia luna cand am sunat la ei sa-mi fac din abonament o cartela prepay  le am zi vocal "sunteti mai rai decat raia"  !!!  nu pot sa scap de voi !?😁  dupa expresia asta au inteles si "ei" ca nu mai are rost sa mai amane si mi-au transformat abonamentul in cartela prepay pe care am facut-o abonament la digi 😊