anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet extra abonament

adristj
Începător

Cum pot să adaug mai mult internet chiar dacă am deja abonament? Mi-am consumat internetul și aș avea nevoie de mai mult, dar doar luna aceasta. Nu-mi doresc să-mi schimb abonamentul, deci exista ceva opțiune pentru asta?

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

@adristj: Bun venit în Comunitate. Dacă ai ”exersat” până acum, cea mai la îndemână variantă pentru resurse cu minute sau net în plus este din Pinata Party (din aplicația MyOrange). Asta dacă ai ”exersat” (cum menționam) și ai puncte aferente pentru o opțiune cu internet. Revino dacă ai nevoie de detalii.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Salutare! Ai posibilitatea: - să folosești o extraopțiune din Pinata party, dacă ai ceva puncte, așa cum ți s-a sugerat; -poți activa o extraopțiune suplimentară, foarte scumpă ( 3gb la 6 euro): https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-6/ , poți găsi detalii jos, la întrebări frecvente, ulti...

,,Cu Orange Net 6 ai 3GB internet mobil național la 6 euro/lună și este compatibilă cu toate abonamentele Fun, Orange Me și Orange Pro, al căror tarif adițional pentru traficul de date este diferit de 1 euro/500MB. Tarifele includ TVA. Traficul inclus în opțiune poate fi consumat național și în roaming SEE, în funcție de tipul de acces la roaming al abonamentului de voce mobilă peste care se activează. Dacă opțiunea se activează peste un abonament cu acces la roaming SEE, aceasta va contribui cu GB la limita de consum date în roaming SEE . După consumarea traficului de internet inclus, traficul adițional va fi tarifat conform abonamentului de voce activ. Traficul inclus în opțiune nu se reportează.

Opțiunea se poate activa sau schimba:

  • prin apel la Serviciul Clienți sau *100#
  • în oricare dintre magazinele Orange
  • prin SMS gratuit la 321 pentru abonați, cu textul ON6
  • online în My Orange";

    - tot pe la 5 sau 6 euro îți poți lua un prepay, unde ai destui GB. Din păcate, nu prea văd alte soluții mai ieftine sau la îndemână.

    Baftă!

Blue12
Senior

Nu stiu daca esti client ORO sau OROC, dar extraoptiunile sunt ridicol de scumpe, mai ales la cea din urma. Poti cumpara un prepay gata incarcat si sa il folosesti ca SIM de date, daca ai un telefon DualSIM. Pe optiune dai 6 euro, deci 35 de lei, pe un Prepay dai cam tot atat doar ca il poti refolosi oricand ai nevoie

Pololică
#StarMember

Salutare!

Intrebare: cam la ce consum estimezi sa ajungi? Daca sunt 2-3GB, mergi pe cost suplimentar. Daca ai nevoie de mai multi, recomand o cartela prepay si ar trebui sa ai indeajuns.