anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Info abonament cu telefon pe 24 de luni în caz de deces

O748879781
Explorator

O întrebare puțin bizară.

Dacă îmi fac/prelungesc abonament cu telefon pe 24 de luni.

După o lună-două mor.

Ce se întîmplă?

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Abonamentul va fi reziliat in mod automat prin prezentarea certificatului de deces, de catre rudele titularului, iar ratele se vor anula.

Rezilierea se poate face si in magazinele Orange, insa, daca nu se prezinta nimeni nu certificatul de deces, contractul se va derula in continuare.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

FLo1
#StarMember

@O748879781: răspuns simplu: abonamentul va fi reziliat la cerere sau va acumula datorii pâna oarecare "moștenitori" se vor sesiza by default sau vor fi căutați și identificați de recuperatorii de debite.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Mostenitorii sunt obligati sa anunte decesul si abonamentul va fi inchis,dar nu stiu ce se intampla cu telefonul. Ma gandesc ca intra o asigurare in functiune  si aparatul ramane mostenitorilor.

Oare scrie undeva de moștenitori și obligațiile acestora? Poate nici nu există sau nu sunt clar definiți. Sunt doar posibile persoane, care nu e neapărat să fie fiu/fiică, copil al....fostului.

Orișiunde mergi, totul este individual.

Nu merge nimeni cu neamurile trecute pe contracte și nici în termeni și condiții nu este menționat acest lucru.

Sa nu mai spun, un individ poate avea o familie mai restrânsă sau mai numeroasă....

mihai_13
Maestru

daca mostenitorii nu anunta sigur   compania va emite facturi se vor acumula datori si recuperatori vor cauta persoana 🙂  asa se va intampla teoretic...

Nu sunt de acord ca recuperatori vor cauta si mostenitori - nu are rost deoarece abonamentul este "personal" nu familial 🙂  

Eu personal am acest caz la rds-rcs -  unchiul meu a  murit nu are nevasta si nici copiii  - am fost personal sa depun cateva "acareturi" ce le avea  de la rds-rcs  cu o copie a actului de deces si am fost refuzat ca nu aveam originalul   (pur si simplu originalul era in posesia altui neam care locuieste in Busteni)  dupa ce mi s-a ridicat tensiune  la refuzul "muncitoarei" din magazin m-am ridicat am scos din sacosa simul -un capat de cablu fibra si decodoru  si le am lasat pe masa dansei   si iam replicat sa caute "ei" mortu sa-i ceara  reziliere sau sa recupereze datoriile -  nici nu ma intereseaza ce vor emite ei - casa unchilui se va vinde  ...

 

Da @mihai_13 , dar dacă nu anunță nimeni, acel "personal" nu se stinge by default, ci adună creanțe, iar recuperatorii abia așteaptă "obiectul muncii".

sa se duca la cimitir sa recupereze 😂   - abonamentele sunt personale nu implica nimic in afara de titular.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cu o copie a certificatului de deces, moștenitorul/ îi vor anunța acest lucru și totul se va închide. Sunt destule cazuri!

Și ce se întâmplă dacă nu anunță nimeni? Unde se "aruncă" răspunderea moștenită? Pentru că, pentru mine e clar: NIMIC nu se pierde, TOTUL se transformă.

probabil ca cel care va cumpara imobilul poate avea 'probleme" cand va cere instalarea de sevicii la acea adresa  - cu toate ca nu este normal sa aiba... noroc ca sunt multe variante ...

Viorel fii "geana" am scris ca m am dus cu o copie si nu au "inghitit"...

Mi se pare o prostie. Eu am dus pentru vreo două persoane, dar la Orange și tot copii, și s-a rezolvat imediat.

ei uite  ca sa vezi ca si in alte retele mobile in alte reprezentante  in speta rds-rcs sunt angajati "degeaba" sau cu carente legislative care daca ai intrat in  "magazinul" lor cred ca ei sunt Regi si tu supusul lor 🙂  - asta ca sa nu se mai vorbeasca ca la  reprezentantele  Orange  sunt angajati mai putin buni...