anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In ce perioada schimba cei la Orange abonamentele?

Claudiu_11
Junior
Stie cineva cam in ce perioada schimba cei la orange abonamentele si daca e posibil sa fac si vreun upgrade la oferte?
5 Răspunsuri 5

Ascary
Campion certificat
Salut Claudiu,deobicei primavara,aprilie-mai, Orange vine cu noi pachete,oferte,abonamente. Te intereseaza ceva anume?

Claudiu_11
Junior
Trebuie sa-mi reinoiesc abonamentul voce peste 3 luni si ce vad acum ca au in oferta mi se pare foarte slabut...

Ascary
Campion certificat
Pai cam te apropii de primăvară :)) cand incepe zvonistica cu ce o sa iasa Orange in intampinarea clientilor. Poate nu ar trebui sa te grabesti cu toate ca in situatia ta ai putea deja sa negociezi la retentie o noua oferta.

Vio73
#StarMember
Salutare! De obicei, ofertele mai bune vin primăvara, prin aprilie-mai, dar pot fi oferte bune și de sărbători. Ideea este să poți beneficia de ele. Oricum, trebuie să știi că ofertele mai bune le primești atunci când ai pachete de servicii, gen Orange Love și Family, unde se primesc reduceri substanțiale la dispozitive, în funcție de vechimea în rețea, ceva reduceri la abonamentele de voce, reduceri importante la tv și net, bonusuri de internet. Dacă dorești detalii despre așa ceva, le găsești aici, urmărind detaliile până jos, pe pagină, la întrebări frecvente: https://www.orange.ro/love/client-orange/ Iar aici ai detalii despre Orange Family: https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/ Succes!

Laura_cio
Senior
Poate te interesează vreo alta optiune, dacă nu astepti pana in primăvara. Poți găsi beneficii oricand sau, mai ales in aceasta perioada a sărbătorilor. Poți apela un consultant care îți poate prezenta opțiuni!