anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Finalizare portare la Orange

danielc
Începător
Salut !
Pe scurt: mesaj primit ca portarea se va face azi intre 09 si 13. Momentan (15:30) merg ambele cartele (ambele sunt in acelasi telefon). Pot suna si de pe cartela veche si de pe cea provizorie, ambele functionand cu acelasi numar (numarul portat). Ar trebui sa primesc vreun mesaj ca portarea s-a efectuat cu succes sau ceva?
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Buna!. Din ce-mi amintesc, la ultima portare facuta, a venit si mesaj, dar, a venit dupa ce deja functiona noua cartela.. Am portat o ruda si, dupa ce a vazut ca functioneaza cartela noua, avea cartelele in telefoane diferite si cea noua a sunat, n-a mai folosit cartela veche, nici macar de verificare.. nu stiu cat timp ar mai fi mers.. dar, presupun ca astazi este ultima zi in care poate fi folosita..

danielc
Începător
@Jay, am sunat de pe ambele cartele, iar numarul afisat este numarul ce trebuie sa se porteze, la fel si la sms. Am scos cartela veche si am pus-o in alt tel. Am apelat, de curiozitate, sa vad care telefon va suna, si tot cel cu cartela veche a sunat 🙂

Jay
Campion certificat
La portarea de care vorbesc, initial termenul a fost pe 20 si apoi a venit un mesaj ca portarea se face in ziua urmatoare, pe 21.. insa, intarzierea procesului de portare tine de operatorul donor, cel putin eu asta am inteles atunci, operatorul vechi, vodafone, avea multe plecari din retea la momentul ala.. La telefon ai dat restart? Stiu ca poti scoate o cartela fara a inchide telefonul, de-asta intreb. Ca sa se actualizeze si cartela noua, are nevoie de restart, desi este posibil sa nu fie finalizata portarea, daca n-ai primit sms in acest sens.. dar, macar excluzi varianta..

DanielaH
Moderator
@danielc, s-a finalizat procesul de portare? E totul OK? Te așteptăm să revii în Comunitate să ne povestești.