anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce online nu mai pot sa prelungesc abonamentul decât de la 15€?

LaurentiuC
Junior entuziast
De ce online nu mai pot sa prelungesc abonamentul decât de la 15€?
11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Salutare! De regulă, dacă dorești să-l micșorezi, doar în ultimele 3 luni poti cere acest lucru, inclusiv online merge modificat. În rest, ar trebui să meargă să-l faci mai mare sau egal. Dacă nu reușești, cere ajutor la 300 sau pe Chat Djingo, etc. Ai detalii și pe aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-modific-abonamentul-76 Mai găsești detalii și pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2364555-modific-abonamentul-my-orange Baftă!

DanielaH
Moderator
@LaurentiuC, ne spui, te rog, ce tip de abonament deții în momentul de față și de când? La ce pachet vrei să faci modificarea?

LaurentiuC
Junior entuziast
Da abonament de 10€ De 17 ani plus încă 2 abonamente de 5 €

DanielaH
Moderator
@LaurentiuC, înțeleg că ai un abonament de 10 euro (Fun 10?) care are o vechime în rețea de 17 ani. Spune-ne, te rog, când ai făcut ultima prelungire a acestui abonament si ce modificare vrei să faci. Așa cum spunea și Vio73, abonamentul poate fi modificat în perioada minimă contractuală doar cu un alt abonament cu valoare egală sau mai mare.

LaurentiuC
Junior entuziast
Am 3 abonamente vreau sa modific unul din ele sa îmi iau și un telefon. La doua dintre ele a trecut 2 ani perioada de contract, nu vreau sa le micșorez, dar nici nu pot sa le modific decât la 15 sau 30€. Pana acum o săptămână puteam sa le modific 8,10,12€ nu înțeleg acum de ce numai de 15 sau 30 pot.

DanielaH
Moderator
@LaurentiuC, dacă cele două abonamente de care spui nu mai sunt în perioada contractuală, ar trebui să le poți modifica și să alegi unul din pachetele din oferta comercială actuală (de ex. Fun 8). Ne poți atașa un screenshot din My Orange (ascunzând datele personale) să vedem ce se întâmplă? Și încă o întrebare, te rog - telefonul vrei să-l iei în rate pe factură?

DanielaH
Moderator
@LaurentiuC, ai reușit să prelungești abonamentul cu valoarea dorită?

LaurentiuC
Junior entuziast
Da pe factura Ce screenshot din My Orange sa va atasez

DanielaH
Moderator
@LaurentiuC, scuze, dar n-am înțeles, ai reușit sau nu să prelungești abonamentul? Ne-ar ajuta un screenshot din My Orange să vedem de ce nu poți (sau nu puteai) să alegi un abonament mai mic. Te rog să ne oferi răspunsuri clare și detaliate astfel încăt să ne dăm seama care este situația și să te putem ajuta (în caz ca nu ai rezolvat). Mulțumim.

LaurentiuC
Junior entuziast
Nu puteam și nici nu pot sa-l prelungesc. Am un abonament de 5€ și as vrea sa-l fac de 8€ sa-mi iau si telefon în rate pe factura Orange. Ex:la un tel A42 acum o săptămână puteam sa prelungesc abonamentul de la 5 la 8 și plăteam și o rata de 23 lei la telefon. Acum dacă vreau sa-l prelungesc nu mai pot decât minim 15€ abonamentul,iar rata telefonului 47 lei. Asta exclusiv online.

DanielaH
Moderator
@LaurentiuC, avem nevoie de mai multe detalii pentru a verifica situația ta punctuală. Ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.