La modificarea titularului, punctele pe care le avea soțul tău s-au pierdut, ele trebuiau folosite înainte de a trece abonamentul pe numele tău.. Punctele se aduna pe codul de client..
Dacă singurele abonamente pe care le ai sunt cel de 6€ si cel pentru tv de 8,5€ doar pentru cel de tv primești, deci fiind puțin se aduna foarte greu și sunt nesesizabile.. Ar trebui sa primești 0.85 puncte, deci sub 1 punct..
La abonamenul de tv ai si vreo reducere? Pentru ca daca ai si reducere, care il duce sub valoarea de 7€, nu mai primești nimic..
Eu am 4 abonamente, dar unul singur depășește aceasta suma si doar pentru el primesc 1 punct pe luna, este abonament de 11€.. Pentru celelalte 3 am reducere si, pentru ca, pentru fiecare dintre ele plătesc mai puțin de 7€, nu primesc niciun punct..
Factura mea este de ~ 150-160 lei pe luna..
Ce date consideri ca nu ti-au luat cei de la Orange in considerare?.. Cu siguranță sistemul informatic este setat sa dea puncte pentru abonamente începând de la suma hotărâtă de ei, nu sta nimeni sa facă asta manual..
După cum spui tu "este menționat numarul de puncte, dar nu primesc nimic în plus".. De unde ai punctele, daca nu din acest abonament?.. Si, de unde stii ca nu primești nimic in plus?
Nu te ghida dupa centralizatorul de puncte, nu este la zi, eu am ultima modificare de prin februarie.. pentru ca atunci am prelungit abonamentele..
Daca ai abonamente de minim 7€, preț valabil și dupa vreo reducere primita, atunci pentru acelea primești 10% puncte si, ca sa poți vedea exact diferența verifică 2 luni la rand, in My Orange - Beneficii - Puncte thank you, am pus poza.. de la plata facturii se actualizează in cateva zile..
Plus ca lunar, după plata facturii ar trebui sa primești mesaj gen "mulțumim pentru efectuarea platii ați cumulat XX puncte... "