anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu am 50 GB trafic de internet bonus pe abonamentul meu?

Jimi4552
Junior
De ce nu am 50 de GB trafic de internet bonus pe abonamentul meu?
15 Răspunsuri 15

Jay
Campion certificat
De ce consideri ca ar trebui sa ai 50 de GB bonus pe abonament? Ai facut ceva in acest sens, de exemplu ai incarcat o cartela prepay? Ti s-a spus in oferta ca vei avea? Sau intrebi pur si simplu pentru ca, la fel ca multi alti clienti, vrei net nelimitat indiferent de cat este abonamentul tau?.. Ca sa primesti un raspuns potrivit pentru o intrebare trebuie sa dai mai multe detalii...

FaraUnID
Campion certificat
Ofera mai multe detalii despre abonamentul tau. Ce tip de abonament ai, cand a fost contractat! In contract scrie negru pe alb ca beneficiezi de acel bonus? Este destul de complicat pentru noi sa ne dam cu presupusul.

Razvan
#StarMember
Momentan, la abonament se da bonus doar la cele din gama Me start, astfel Me start 8 primește 30 Gb net, Me start 14 primește 50 Gb net și Me start 19 primește 80 6 Gb net. Tu în care te încadrezi?

Laura_cio
Senior
Documentează-te in legătura cu abonamentul tău și oferă-ne mai multe detalii. Apoi, vom vedea dacă este o problema.

Jimi4552
Junior
Orange ME 25 abonament

Vio73
#StarMember
Depinde de abonament. La unele poți avea chiar mai mult de 50 GB! Orange Me 25 nu mai este în oferta actuală, dar dacă ești în ultimele 3 luni de contract, poți cere trecerea la abonamentele Orange Me Start, care au: cel de 8 euro, 38 GB, cel de 14, 65 GB, iar cel de 19, 100 GB. Dar la acest tip de abonament nu poți lua telefon subvenționat, ci decât în rate. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Este un abonament nou, prelungire, venit din portare? Abonamentul tău este parte dintr-un mix de abonamente de tipul Love, Share, Family? Ai beneficiat de ceva oferta personalizata? Scrie în contract ca beneficiezi de acel bonus?

Vio73
#StarMember
Poate se referă la vreun bonus pentru pachet Family sau altceva.

Razvan
#StarMember
Poate face comparație cu bonusul de 50 Gb la prepay și ar dori și el unul asemănător și la abonament.

DanielaH
Moderator
@Jimi4552, ne dai, te rog, mai multe detalii? Am văzut că ai marcat o soluție, dar nu este foarte clar cum te-a ajutat răspunsul. Cum e cu bonusul de Internet corespunzător abonamentului/ contractului tău?

teacher_
#StarMember
Sunt (sau au fost) mai multe campanii la prepay de 50 GB, chiar și cea prin care Orange echipează școlile în mediul rural, sau cea prin care se primea bonus daca erai încărcat de un număr de abonament.... Am remarcat că sunt unii oameni care nu fac deosebirea între prepay și abonament, și au neclarități despre asta. Sa sperăm că inițiatorul va îmbunătăți informațiile pentru a-și primi răspunsul.

Ascary
Campion certificat
Salut Jimi și bine ai venit printre noi. Poți să ne oferi mai multe detalii despre problema ta ? Îți mulțumesc. Ședere plăcută pe Comunitate.

Vio73
#StarMember
@Jimi, Trebuie să ne dai detalii, ca să te putem ajuta! Mulțumim!

Neaplicabil
Bonusurile de la PrePay nu se aloca si la postpaid (abonamente). Atunci cand exista exceptii acest lucru este specificat in campania promotionala de la momentul respectiv. 🙂