anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce măriți abonamentele fără acordul părților?

Obed
Începător
Bună ziua. Cum este posibil să măriți abonamentele fără acordul părților???
Am avut o discuție telefonică cu operatoarea și am precizat că vreau să reziliez contractele Fun 7, Fun 8!!! dacă nu primesc o ofertă avantajoasă Nu am mai fost contactat !!! Peste noapte s-au transformat în Fun 8 și Fun 9!?!! Nu mi-am dat acordul!!!!
Regret, dar dezamăgiți tot mai mult!
5 Răspunsuri 5

Vrajitoarea
Cunoscător
Din pacate in ultimul timp s-au modificat abonamentele vechi, in principiu pe ultima factura emisa inainte de majorare este o notificare in acest sens pe care probabil nu ai vazut-o, sunt foarte multe subiecte deschise pe acest subiect in ultimul timp in comunitate (de ex. https://comunitate.orange.ro/questions/2630555-legal-schimbe-unilateral-orange-tipul-abonament ; https://comunitate.orange.ro/questions/2633111-abonament-telefonie-mobila-majorare-suma-plata-lunara ; https://comunitate.orange.ro/questions/2627409-modificat-abonamentul-9-euro-10-euro-instiintare ; https://comunitate.orange.ro/questions/2619103-incepe-orange-aplice-practici-inselatoare-mincinoase-clientii etc.).

FaraUnID
Campion certificat
@Obed Lasa ca si-au dat altii acrodul in numele tau. Adica omuletii din programul Customer Voice care participa la diferite sondaje de opinie doar de dragul de a fi platiti si fara a avea un bagaj minim de cunostinte. Acest omuleti de proximitate, de profesie "participanti la concursuri" au oferit feedback aka idei de imbunatatire, conform caruia doresc notificarile aferente modificarilor de contract se fie incluse in factura si un intr-un act aditional cu numar de inregistrate, datat si semnat. Multumita acestor omuleti, in reteaua #1, contractele de abonament au fost modificare prin notificare inclusa in factura si nu prin act aditional, asa cum prevede legea. Din seria modem-ul are router-ul mai bun si telefonul are o camera buna daca vrei o camera buna in buzunar!

Obed
Începător
Așa arată noile contracte fără a primi acordul meu!!!? Următorul.. Pas..!? ANPC.. TELEVIZIUNE.. Gata cu minciuna!

FaraUnID
Campion certificat
Luna trecuta ai inserat #NoapteaCaHotii acele magarii direct in factura si nu prin act aditional. Cine a fost pe faza si observat tentativa de prosteala pe fata, a avut sansa sa pastreze contractul initial fara ca acele modoficari sa intre in vigoare. Cine nu, s-a trezit cu facturi marite si abonament modificat.

Mirela_S_
Începător
Și mie mi-a mărit abonamentul. O să fac plângere la protecția consumatorului.