anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce alții pot și alții nu ?

Cravennn
Începător
Buna ziua, ma numesc Dragos, de curând m-am mutat in Germania și am renunțat la abonamentul meu orange și am închis contractul. După o luna aveam nevoie de numărul de telefon pt contul meu bancar (aplicația NeoBT) trebuia sa primesc un sms și nr meu era suspendat. Sun la orange și răspunde un domn, i am spus situația mea mi a spus ca trebuie sa îmi achit toată balanța sa sun înapoi și in 2 ore îmi activează nr. Când am plătit și am sunat înapoi am dat de o doamna care mi a spus ca in termen de 6 zile voi fi contact ..eu aveam nevoie de număr atunci .. după am mai sunat de 2 ori și am vorbit cu alte persoane care mi au spus la fel. A 2 a zi am sunat din nou și a răspuns un domn care a putut ușor sa îmi spună ca in 2 ore se va reactiva nr și nu sunt nevoit sa aștept 6 zile 🙂 ... ar trebui sa se predea ceva cursuri angajaților orange ca sa știe sa își facă treaba mai bine ca sa poată să ajute omul in nevoie ..
2 Răspunsuri 2

mihai_13
Maestru
in afara de "buna pregatire" a unor angajati sau colaboratori Orange cred ca nici tu Cravennn nu ai fost "atent" la urmarile pe care le poti avea dupa intreruperea abonamentului... trebuia in prima faza sa ramai cu cartela prepay pe nr ce la inchis la abonament dupa care in secunda nr doi direct la banca sa anunti aceasta schimbare de nr de tel sau eventual sa comunici numai prin imail cu banca o perioada de timp.... (parerea mea)

FLo1
#StarMember
Dacă rămâi mult timp în roaming, mai bine contactezi banca și-ți schimbi numărul de telefon asociat contului bancar. Simplu.